NATO samita laikā Varšavā aktivizējās seksa pakalpojumu tirgus

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
NATO samits Varšavā aktivizēja Polijas galvaspilsētas intīmpakalpojumu jomu, kur krietni pieaudzis piedāvājumu skaits no seksa industrijas darbiniecēm. Cenas meiteņu pakalpojumiem arī ir paaugstinājusies.

RĪGA, 8. jūlijs — Sputnik. NATO samits Varšavā būtiski aktivizējis Polijas galvaspilsētas intīmpakalpojumu tirgu, kurš pašlaik ir pārpildīts ar jauniem piedāvājumiem, raksta portāls Fakt.pl.

Tā, kādas Varšavas eskorta aģentūras saimniece informējusi portālu par nepieciešamību piesaistīt vēl cilvēkus, lai pārdzīvotu šīs "grūtas dienas".

"Pārsvarā ieradīsies vīrieši, kuriem pēc darba būs vajadzīga sieviešu sabiedrība, tad viņi dosies uz pilsētu. Tas ir normāli. Tā notiek visur. Es neizslēdzu, ka mums nāksies piesaistīt jaunās meitenes," — pastāstīja saimniece portālam.

Pēc viņas teiktā, cenas pakalpojumiem sākas no 300 zlotiem (aptuveni 70 eiro). Tajā pašā laikā "viss ir atkarīgs no klientu gaumēm un vēlmēm". Romantiskā žurnāla Hustler Polska bijušais galvenais redaktors Tomašs Boroveckis uzskata, ka tā ir nepareiza informācija, vai pašreklāma.

Саммит НАТО открывается в Варшаве 8 июля - Sputnik Latvija
Līdzināšanās uz austrumiem: startē NATO samits Varšavā

70 eiro var būt pieprasīti tikai no piedzēruša ārzemnieka, ja meitenes jūt biezu maku, pārliecināts viņš.

"Tās ir muļķības," — teica Boroveckis, samazinot seksa darbinieču pakalpojumu likmi 2-3 reizes.

Viņš arī informēja, ka puse meiteņu, kas strādā Varšavas centrā, ir no Ukrainas, vai no Baltkrievijas.

"Neviens saprātīgs cilvēks neatļausies tādus riskus, īpaši tagad, kad NATO uzmanīgi seko, lai nesabojātu situāciju austrumos," — rezumējis viņš.

Ziņu lente
0