Kemeras varas iestādes piedāvā māju bojāgājušā Su-24 pilota ģimenei

© Sputnik / Валерий Мельников / Pāriet pie mediju bankasTurcijas kūrortpilsēta Kemera. Foto no arhīva
Turcijas kūrortpilsēta Kemera. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Piedāvājumu izteica reģiona sabiedriskās organizācijas, taksometra vadītāju, tirgotāju, uzņēmēju, tūrisma uzņēmumu, fondu un darbinieku asociācijas.

RĪGA, 2. jūlijs — Sputnik. Turcijas kūrortpilsētas Kemeras valdība piedāvāja uzdāvināt māju pagājušā gada novembrī notriektā Su-24 ekipāžas komandiera Oļega Peškova ģimenei. Ierosinājumu izteica Kemeras mērs Mustafa Gīls pēc tikšanās ar Krievijas ģenerālkonsulu Antālijā Aleksandru Tolstopjatenko, ziņo Sputnik Turcija.

Pilsētas galva izteica līdzjūtību bojāgājušā pilota tuviniekiem un norādīja, ka viņš un viņa tautieši priecāsies par iespēju uzņemt viņa ģimeni Kemerā.

Kemeras mērs komentēja piedāvājumu bojā gājušā pilota ģimenei.

"Tiekoties ar Krievijas konsulu Antālijā, mēs izteicām šo piedāvājumu Kemeras reģiona sabiedriskās organizācijas, taksometra vadītāju, tirgotāju, uzņēmēju, tūrisma uzņēmumu, fondu un darbinieku asociāciju vārdā. Mēs ļoti vēlamies, lai mūsu attiecības ar Krieviju uzlabotos pēc iespējas ātrāk. Mēs visi zinām, ka pēc lidmašīnas notriekšanas tās pilots tika nogalināts. Mēs vēlamies paust savu nožēlu par šo traģisko incidentu pilota ģimenei un ierosinājām uzdāvināt viņa ģimenei māju Kemerā. Ceram, ka Maskava un pilota ģimene pieņems šo piedāvājumu," — teica Gīls

Ziņu lente
0