Tramps atkārtoti aicina aizliegt musulmaņiem iebraukt ASV

© Sputnik / Grigory Sysoev / Pāriet pie mediju bankasMusulmanis. Foto no arhīva
Musulmanis. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pēc traģēdijas Orlando, kuras rezultātā bojā gājuši 50 cilvēki, ASV prezidenta posteņa kandidāts Donalds Tramps atkārtoti norāda, ka, pēc viņa domām, jāaizliedz musulmaņiem iebraukšana ASV.

RĪGA, 13. jūnijs — Sputnik. Republikāņu partijas kandidāts ASV prezidenta vēlēšanās Donalds Tramps pēc terorakta Orlando norādīja, ka valsts vadība ir vāja un atkārtoti aicināja aizliegt musulmaņiem iebraukšanu ASV.

"Tas, kas notika Orlando, ir tikai sākums. Mūsu valdība ir vāja un neefektīva. Es pieņēmu izaicinājumu un aicināju aizliegt (iebraukšanu – red.). (Mums) ir jābūt stingriem," – raksta Tramps savā lapā Twitter.

Agrāk Tramps tika kritizēts par ierosinājumu uz laiku aizliegt musulmaņiem iebraukt ASV.

Sestdienas naktī geju klubā Orlando notika ASV vēsturē lielākā pilsoņu masveida apšaušana – 50 gājuši bojā un 53 guvuši ievainojumus. FIB informēja, ka aizdomās turamais Omārs Matins piezvanījis uz ārkārtas palīdzības numuru un pavēstījis, ka pieder pie ASV un Krievijā aizliegtā teroristiskā grupējuma "Islāma valsts". Matina tēvs paziņoja, ka noziegums nav izdarīts reliģisku apsvērumu dēļ, taču atzina, ka viņa dēls ienīdis seksuālo minoritāšu pārstāvjus.

 

Ziņu lente
0