Tramps draud Klintonei ar cietumu

© Foto : John PembleДональд Трамп
Дональд Трамп - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Donalds Tramps komentēja vairākus Hilarijas Klintones izteikumus, kura apvainoja republikāņu pārstāvi par "bīstami nesakarīgām idejām, kas līdzinās dīvainām tirādēm, personiskiem strīdiem un atklātiem meliem."

Миллиардер Дональд Трамп - Sputnik Latvija
Amerikā Tramps ir populārāks nekā Klintone
RĪGA, 3. jūnijs — Sputnik. ASV prezidenta posteņa kandidāts no republikāņu partijas miljardieris Donalds Tramps uzskata, ka viņa sāncensei – demokrātu partijas pārstāvei Hilarijai Klintonei nāktos sēdēt cietumā, vēsta RIA Novosti.

Preses izdevums The Hill informēja, ka Tramps atbildējis uz vairākiem Hilarijas Klintones izteikumiem – viņa pārmeta republikānim "bīstami nesakarīgas idejām, kas līdzinās dīvainām tirādēm, personiskiem strīdiem un atklātiem meliem."

Donalds Tramps atgādināja par skandālu, ko izraisīja slepenā sarakste laikā, kad Klintone ieņēma valsts sekretāra posteni. Pēc republikāņa domām, Klintone šajā lietā ir "velnišķīgi vainīga." Viņš uzsvēra: "Vai zināt, kāpēc viņa atbalstīja Obamu darījumā ar Irānu? Viņa vienkārši nevēlas nokļūt cietumā par savām vēstulēm."

Дональд Трамп - Sputnik Latvija
Donalds Tramps: Igaunijas aizsardzība izmaksās pārāk dārgi

"Tā ir kauna lieta Savienotajām Valstīm, tā ir kauna lieta mūsu nācijai, ka pašreizējā valdība ļauj viņai piedalīties šajās sacensībās," – secināja miljardieris.

Skandāls izcēlās, kad noskaidrojās, ka laikā no 2009. līdz 2013. gadam Klintone vedusi dienesta un privāto saraksti no personiskā servera. Par to viņa tika apsūdzēta par informācijas slēpšanu, valsts noslēpumu ievainojamību un to potenciālo noplūdi ārvalstu hakeriem. FIB pārstāvji vēl nav nolēmuši, vai būtu jāuzsāk kriminālizmeklēšana pret Klintoni iespējamās datu noplūdes lietā.

Ziņu lente
0