Video

Svetka-kandidāte: provokatīvs priekšvēlēšanu video satricina sociālos tīklus

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Daugavpils domes deputātu No sirds Latvija partijas kandidātes priekšvēlēšanu video diennakts laikā apskatījušies vairāk nekā 70 tūkstoši cilvēku, un Svetlana Lonskaja, tā pati Svetka-deputāte, kļuvusi par sociālo tīklu mīluli.

Daugavpils priekšvēlēšanu kampaņa jau tāpat vien solās būt negarlaicīga: par deputātu krēsliem cīnīsies trīs bijušie pilsēta mēri un viens esošais. Taču Svetlanas Lonskajas, No sirds Latvijai partijas deputātu kandidātes aģitācijas video parādīšanās lika visai Latvijai painteresēties par vietējām vēlēšanām.

Video Svetlana saprotamā formā stāsta priekšvēlēšanu programmu: "Par pilsētu Svetka tur īkšķus, grib citiem palīdzēt, dodas nopietnā darbā, katram atbildēs "Jā", un skaidro, ar ko viņa ir pārāka par citiem kandidātiem: "Kaut arī parasta meitene esmu, bet neesmu muļķīte, to tu zini tagad".

Gaidot jautājumus: nē, zumbas fitnesa trenere Svetlana Lonskaja tiešām pastāv, viņa ir izveidojusi savu organizāciju BUENA VIDA un 2015.gadā organizēja ZUMBA maratonu Stropu pludmalē, un ir iekļauta partijas No sirds Latvijai sarakstā.

Ziņu lente
0