Video

Kā Otrā pasaules kara veterāns savācis mediķiem vairāk nekā 30 miljonus mārciņu

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Anglis Toms Mūrs savas dzīves pēdējā gadā pārdzīvojis daudz neticamu notikumu, pat ticies ar karalieni. Taču viss sākās ar labdarības akciju, kuras laikā viņš plānoja savākt 1000 mārciņu, lai palīdzētu mediķiem.

Šajā video iemūžināts sers Toms Mūrs, Otrā pasaules kara veterāns, kuram 30. aprīlī apritētu 101 gads. Diemžēl 2. februārī Mūrs aizgāja viņsaulē, bet pirms tam paspēja paveikt ļoti labu darbu.

2020. gada 6. aprīlī, kad Tomam Muram bija 99 gadi un viņš vēl nebija sers, viņš uzsāka labdarības akciju Tom's 100 th Birthday Walk For The NHS.

Mūrs ar staigāšanas rāmja palīdzību apņemies izstaigāt 100 apļus apkārt savam dārzam, lai līdz savai simtgades jubilejai savāktu 1000 sterliņu mārciņas Lielbritānijas Nacionālā veselības dienesta atbalstam.

Veterāns pat nevarēja iedomāties, ka viņa akcija kļūs virāla. Rezultātā 1000 mārciņu vietā viņš savācis 33 miljonus ar vairāk nekā miljonu cilvēku atbalstu.

2020. gada 20. aprīlī vairāk nekā 800 tūkstoši cilvēku parakstīja petīciju par bruņinieka titula piešķiršanu Mūram, un 2020. gada 20. maijā viņš kļuva par seru.

Šajā video skatieties veterāna neticamā varoņdarba stāstu.

Ziņu lente
0