Video

Stop, mašīna! Krievijas mierneši rūpējas par drošību Lačinas koridorā

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas miernešu kontingenta karavīri nenogurstoši kontrolē galveno transporta artēriju starp Armēniju un Kalnu Karabaha republiku.

Krievijas miernešu vienības neatzītajā Kalnu Karabaha republikā kontrolē trīspusējā miera līguma un uguns pārtraukšanas režīma ievērošanu. Karavīri diennaktī kontrolē situāciju 23 novērošanas posteņos pie saskarsmes līnijas. Mierneši rūpējas par satiksmes drošību Lačinas koridorā – tā ir galvenā transporta artērija starp Armēniju un Kalnu Karabaha republiku. Pa to, Krievijas kareivju pavadīti, Karabahā jau atgriezušies vairāk nekā 11 tūkstoši bēgļu.

Miernešu kontingents no Krievijas palīdz vietējiem iedzīvotājiem un varasiestādēm atjaunot mierīgu dzīvi. Sapieri atmīnē karadarbībā cietušās teritorijas. Inženieru vienības attīra ceļus, palīdz sakārtot transporta kustību reģionā, kā arī atjauno ūdens, elektroenerģijas un siltuma padevi dzīvojamos rajonos. Krievijas miernešu patruļas pavada kolonnas ar bēgļiem un transportu ar pārtikas produktiem uz attālinātiem Kalnu Karabahas rajoniem.

Ziņu lente
0