Video

Igaunijā demonstrētas mācības ar ASV speciālo uzdevumu vienības karavīriem

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Amerikāņu speciālo operāciju vienība ieradusies Igaunijā no Zviedrijas. Igauņu karavīri kopā ar amerikāņiem piedalījās mācībās, kurās tika izmantoti iznīcinātāj F-15 un konvertoplāni CV-22B Osprey.

Igaunijas karavīri un Amerikāņu speciālo operāciju vienība organizēja mācībās, kurās tika izmantoti iznīcinātāj F-15 un konvertoplāni CV-22B Osprey. Manevri notika Igaunijas Aizsardzības spēku centrālajā poligonā Tapā.

Amerikāņu speciālo operāciju vienība ieradusies Igaunijā no Zviedrijas, kur piedalījās mācībās Baltijas jūrā.

Video ieraksts publicēts Sõdurileht lapā Facebook. Tajā redzams, kā lidaparāts piezemējas poligonā, pēc tam no tā iznāk cilvēku grupa.

Atzīmēts, ka lielākā uzmanība manevros pievērsta iznīcinātāju atbalstam no gaisa nelielā attālumā. Tomēr laikapstākļi bija nelabvēlīgi, tāpēc mācības neizdevās, kā plānots.

CV-22B Osprey ir daudzfunkcionāls aviācijas līdzeklis ar pagriežamām dzenskrūvēm. Tas apvieno vertikālās pacelšanās, lidojuma un nosēšanās iepējas kā helikopteris, kā arī lidmašīnas ātrumu, attālumu un ekonomiskumu. Pārsvarā tos izmanto speciālajām operācijām pretinieka teritorijā.

Ziņu lente
0