Video

Krieviju apmeklējis NLO? Tomskas iedzīvotāji publicē video

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Debesīs virs Tomskas parādījušies trīs spīdoši punkti. Tie pārvietojās, saglabājot trijstūra formu: eksperti uzskata, ka tā cilvēkus ietekmē pašizolācija.

Debesīs virs Tomskas pilsētas Krievijā tika konstatētas dīvainas mirdzošas sfēras. Vietējie iedzīvotāji tās nofilmēja. Trīs sfēras pārvietojas, viena no tām periodiski mirgo.

Tā kā video ierakstā iekļuvušās sfēras neatgādina nekādas pazīstamas dabas parādības vai cilvēka radītus objektus, Tomskas iedzīvotāji pieļāva, ka tas ir NLO. Tomēr eksperts izkliedēja cerības uz kontaktu ar ārpuszemes civilizāciju, vēsta RIA Novosti.

Tomskas valsts universitātes Fizikas fakultātes Astronomijas un kosmiskās ģeodēzijas katedras docente Tatjana Galušina pastāstīja, ka nekā mīklaina šajos objektos nav. Vēl vairāk, eksperte pieļāva, ka video ieraksts ir samontēts.

Viņa konstatēja, ka nav saprotams, kas noticis pirms video ieraksta un pēc tā, kāpēc ieraksta autors nav attēlu palielinājis, lai arī mūsdienu tehnika to pieļauj.

Iespējams, Tomskas iedzīvotāji tā izklaidējas, garlaicības mākti pašizolācijā. Vai varbūt citplanētieši mūs tomēr vēro? Spriediet paši.

Ziņu lente
0