Video

Tramps nosauca Zeļenski par "jauno Krievijas prezidentu"

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Komentējot situāciju ar sarunas stenogrammu ar Vladimiru Zeļenski, amerikāņu līderis Donalds Tramps viņu nosauca par "jauno Krievijas prezidentu".

Žurnālists Daniels Deils vērsa uzmanību uz ASV prezidenta Donalda Trampa pārteikšanos.

Kad Tramps skaidroja savu rīcību saistībā ar impīčmenta lietu, viņš atzīmēja, ka "Krievijas prezidents - labs cilvēks" uzstājies ar paziņojumu un apliecinājis, ka viņam nekāda spiediena nav bijis. Vārdu "Krievijas" Tramps atkārtoja divreiz.

Detalizētā informācija videoierakstā.

Tā nav Trampa pirmā pārteikšanās. Pirms nedēļas viņš bija sajaucis ASV aizsardzības ministra Marka Espera uzvārdu, un nosauca viņu par Esperanto.

Kā jau rakstīja Sputnik Latvija, ASV kongress uzsāka Demokrātiskās partijas Kongresā iesāka Trampa impīčmenta procedūru, jo radās aizdomas par to, ka viņš personīgos politiskos mērķos centās panākt, lai Ukrainas vadība uzsāk izmeklēšanu attiecībā pret Hanteru Baidenu. Demokrāti uzskata, ka Tramps draudējis Ukrainai ar militārā palīdzības aizkavēšanu, ja netiks uzsākta izmeklēšana pret Baidenu. Tramps noliedz šīs apsūdzības. Džo Baidens ir pretendents Demokrātiskās partijas nominācijai prezidenta vēlēšanās 2020. gadā.

Ziņu lente
0