Video

Prankeri izjoko WADA un USADA prezidentus

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Prankeri Vovans (Vladimirs Kuzņecovs) un Leksuss (Aleksejs Stoļarovs) televīzijas kanāla NTV tiešajā ēterā izjokojuši WADA un USADA prezidentus. Saruna notika pārraides "Zvans" laikā tlekanālā NTV. Skatieties programmas fragmentu.

Prankeri Vovans (Vladimirs Kuzņecovs) un Leksuss (Aleksejs Stoļarovs) televīzijas kanālā NTV aprunājās ar dopinga kampaņas iniciatoriem.

Programma bija ierakstīta jau 28. maijā, taču, kā paskaidroja NTV, viņi nolēmuši nelaist programmu ēterā, līdz tiks publicēts starptautisko sporta amatpersonu oficiālais lēmums jautājumā par Krievijas izlases piedalīšanos 2016. gada Olimpiskajās spēlēs Riodežaneiro, lai uz viņiem netiktu izdarīts ne tiešs, ne arī netiešs spiediens.

Programmas laikā prankeri stādījās priekšā kā "Ukrainas sporta ministrs Igors Ždanovs."

Sarunā ar Kuzņecovu WADA prezidents Kreigs Rīdls norādīja, ka apsūdzības vienīgais pierādījums ir bijusi Rodčenkova intervija The New York Times.

Stoļarovs NTV ēterā painteresējās, vai būtu iespējams atkārtoti izvērtēt sacensību rezultātus biatlonā Sočos, kurās Ukrainas sniegums bija visai slikts. Taigarts no savas puses solīja pielikt visus spēkus un pauda cerību, ka apbalvojumu atkārtota sadale notiks jau pirms Olimpisko spēļu sākuma Riodežaneiro.

Telekanāls paskaidroja, ka zvani veikti īpaši iekārtotā telpā netālu no studijas.

Ziņu lente
0