Video

Asanžs apsūdz Google sadarbībā ar ASV valdību

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
WikiLeaks dibinātājs informēja par korporācijas Google sakariem ar ASV prezidenta administrācijas pārstāvjiem un amerikāņu prezidenta posteņa kandidātiem.

Vietnes WikiLeaks dibinātājs pavēstīja, ka korporācija Google ir cieši saistīta ar ASV valdības pārstāvjiem, piemēram, ASV prezidenta posteņa kandidāti Hilariju Klintoni. Džuliāna Asanža uzstāšanās starptautiskajā mediju forumā "Žurnālistikas jaunā ēra: atvadas no pamata tendencēm" tika translēta no Ekvadoras vēstniecības Londonā.

"Vispirms Google noslēdza darījumu ar Obamas administrāciju. Kompānijas vadītāji četrus gadus ik nedēļu ieradās Baltajā namā. Pašlaik Google ir cieši saistīta ar Hilarijas Klintones vēlēšanu kampaņu. Ēriks Šmits (bijušais Google vadītājs — red.) vada kompāniju, kas izstādāja Hilarijas kampaņas digitālo atbalstu," – paskaidroja Asanžs  starptautiskās ziņu aģentūras "Rossija segodņa" organizētajā mediju forumā.

Viņš piebilda, ka Šmits ir arī Pentagona novāciju komitejas līdzpriekšsēdētājs.

"Google izmanto valsts departamentu un otrādi. Tā ir savstarpēja integrācija dažādos līmeņos," – pastāstīja WikiLeaks dibinātājs.

Ziņu lente
0