Klincevičs: pēc 5-10 gadiem Latvija Eiropas kartē nebūs atrodama

© Sputnik / Владимир Федоренко / Pāriet pie mediju bankasKrievijas Federācijas Padomes Aizsardzības un drošības komitejas priekšsēdētāja vietnieks Francis Klincevičs
Krievijas Federācijas Padomes Aizsardzības un drošības komitejas priekšsēdētāja vietnieks Francis Klincevičs - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijas parlamenta pieņemtais likums, kas pielīdzina Sarkanās armijas karavīrus vērmahta zaldātiem, iznīcinās Maskavas un Rīgas attiecības, norādīja Krievijas Federācijas Padomes Aizsardzības un drošības komitejas priekšsēdētāja vietnieks Francis Klincevičs.

RĪGA, 22. decembris — Sputnik. Krievijas Federācijas Padomes Aizsardzības un drošības komitejas priekšsēdētāja vietnieks Francis Klincevičs uzskata, ka lēmumu apstiprināt likumu par Otrā pasaules kara veterānu statusu Saeima pieņēmusi ASV spiediena rezultātā, kas uzspiež rietumvalstīm savu rusofobo politiku.

Sarunā radio Sputnik ēterā politiķis uzsvēra, ka Krievija nekad nepametīs Lielā Tēvijas kara veterānus un nepiekrītīs tam, ka viņu statuss pielīdzināts SS divīziju kareivjiem.

Senators norādīja, ka, pēc viņa domām, šī likuma pieņemšana demonstrē, cik miglainas ir Latvijas perspektīvas.

"Nedomāju, ka pēc 5-10 gadiem Eiropas kartē vēl būs tāda valsts kā Latvija. To gaida pašiznīcināšanās. Tāda ir graujošās politikas — ne viņu pašu, bet gan viņiem uzspiestās graujošās politikas — būtība," — piebilda Francis Klincevičs.

Ziņu lente
0