Politika

Puškovs paziņoja, ka Baltkrieviju cenšas iesaistīt "antikrievijas spēlēs"

© Sputnik / Владимир Трефилов / Pāriet pie mediju bankasПредседатель комиссии Совета Федерации РФ по информационной политике и взаимодействию со средствами массовой информации Алексей Пушков
Председатель комиссии Совета Федерации РФ по информационной политике и взаимодействию со средствами массовой информации Алексей Пушков - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Šādi senators komentēja paziņojumu par Ukrainas un Baltkrievijas ārlietu ministru telefonsarunu un informāciju par to, ka baltkrievu vēstnieku uzaicināja kļūt par goda viesi Lietuvas, Polijas un Ukrainas ārlietu ministru tikšanās reizē.

RĪGA, 2. augusts – Sputnik. Baltkrieviju sāk atklāti iesaistīt "antikrievijas spēlēs", paziņoja Federācijas Padomes loceklis Aleksejs Puškovs savā Telegram kanālā.

Здание министерства иностранных дел Латвии - Sputnik Latvija
Latvijas ĀM "izvēlējās" jauno Baltkrievijas prezidentu?

Šādi senators komentēja portāla Ukraina.ru paziņojumu par Ukrainas un Baltkrievijas ārlietu ministru Dmitrija Kuļebas un Vladimira Makeja telefonsarunu. Tiek atzīmēts, ka baltkrievu diplomātu uzaicināja kļūt par goda viesi Lietuvas, Polijas un Ukrainas ārlietu ministru tikšanās reizē.

"Sākas atklāta Baltkrievijas iesaistīšana antikrievijas spēlēs. Ļubļinas trīsstūris ar visiem saviem stūriem ir vērsts pret Krieviju. Minsku mudina tālākām darbībām pret Maskavu," atzīmēja Puškovs.

Iepriekš senators komentēja Lietuvas, Polijas un Ukrainas "Ļubļinas trīsstūra" izveidošanu. Viņš paziņoja, ka Varšava tiecas iziet pie Melnās jūras.

Lietuva, Polija un Ukraina nolēma izveidot "Ļubļinas trīsstūri", kurš koncentrēsies uz savstarpējās sadarbības padziļināšanu starp trīs valstīm. Pēc Ukrainas ĀM vadītāja Dmitrija Kuļebas sacītā, apvienība var kļūt arī par to valstu angažēšanas instrumentu, kuras prasa ciešākus kontaktus ar Rietumiem, ar Eiropas kopējām struktūrām.

Ziņu lente
0