Politika

Raimonds Pauls: šī valdība Latviju "neizvilks"

© Sputnik / Evgeniy LeshkovskiyРаймонд Паулс
Раймонд Паулс - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tagadējās koalīcijas politiķi "atsēdēs savu termiņu" parlamentā un valdībā, bet tālāk pie varas jānāk citiem, uzskata bijušais kultūras ministrs Raimonds Pauls.

RĪGA, 19. jūnijs — Sputnik. Pašreizējā koalīcija un valdība nav tie, kam izdosies "izvilkt" Latviju, - viņi tikai sola izaugsmi, taču patiesībā tās nav, norādīja komponists, bijušais kultūras ministrs Raimonds Pauls intervijā žurnālam "Otkrito!".

"Skatoties uz visiem šiem procesiem valdībās un koalīcijās, neredzu, ka tas būtu kaut kas perspektīvs. Nu, kaut kā viņi to laiku pārdzīvots, tomēr, manuprāt, jābūt pavisam citiem cilvēkiem, pie varas jānāk citiem politiķiem," teica Pauls.

Заброшенный деревянный дом на Кипсале - Sputnik Latvija
Urbanovičs: Latvija top arvien latviskāka un nabadzīgāka

Viņš paskaidroja, ka runa nav par krīzi, kas izcēlusies Covid-19 pandēmijas rezultātā, runa ir par kopējo situāciju.

"Es runāju vispārīgi. Par to, kurp mēs ejam un kā mūsu valsts attīstās. Neticu, ka šie politiķi būs tie, kas spēs mūs izvilks... Visu laiku tikai sola izaugsmi, bet nekādas izaugsmes nav! Vajag uz to skatīties godīgi, nevis tā, kā vienmēr – bezjēdzīga, tukša pļāpāšana, televīzijā ir papilnam tukšu sarunu, kas pēc būtības neko nedod," teica Pauls.

Viņš atzīmēja, ka raidījumu dalībnieki ir "nobiedēti, neko nezin, kā viss ies tālāk, neviens neko nevar pateikt, tikai muļļā kaut ko". "Tā ir tikai pļāpāšana," uzskata komponists.

Viņš uzsvēra, ja jebkurā darbā vajadzīgs līderis, saimnieks, boss, kam ir konkrēti plāni un vīzija, kā tos iemiesot.

"Nevis tikai bezjēdzīgi apsolīt izaugsmi. Kādā virzienā izaugsmi? Ja par to visu nedomāt un neiedziļināties, viss nav tik briesmīgi, un problēmu faktiski nav," konstatēja Pauls.

Ziņu lente
0