Viedoklis

Eiropas izvēle: Latviju Eiropas Parlamentā pārstāvēs veseli trīs "Kremļa aģenti"

© Sputnik / Sergey MelkonovГолосование на выборах в Европарламент в Риге
Голосование на выборах в Европарламент в Риге - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Eiropas Parlamenta vēlēšanas kārtējo reizi nodemonstrēja Latvijas monolīta elitei, ka viss atkal nav viennozīmīgi. Pazīstami "vatņiki", atņemot siltas vietas īstiem patriotiem, tagad pārstāvēs Latviju Eiropā. Par to ir mokoši kauns, patriotu dvēseles stiepjas pēc piespraudēm.

Tomēr taisnība tiem fatālistiem, kuri vienmēr saspringst, kad viss norit labi. Pēdējā laikā ziņas Latvijā tik ļoti priecējušas patriotus, ka tiem prieka dēļ trūka elpas. Gan Rīgas domi, to Kremļa algoto pavadoni, sagrāva, gan ienīsto mēru nocēla un gandrīz ietupināja cietumā. Gan krievu skolas slēgsim, gan visādus tur protestus pret to apgriezīsim un padzīsim. Radās izjūta, ka tagad uzdzīvosim. Un patrioti atslābinājās, domājot, ka tagad nu lūk būs viss. Un tālāk tā būs vienmēr, raksta radio Sputnik autors Pjotrs Maļejevs.

Pagāja Eiropas Parlamenta vēlēšanas. Elite steigšus, siekalojoties izvēlējās, kurš tad ir vairāk cienīgs pārstāvēt valsti Eiropā. Izvēlēties jaunu uzvalciņu? Vai, varbūt, vecais, pārbaudītais izskatās labāk? Varbūt šo blūzi? Strīpainu vai lineālu? Pat kolorādo kleitu sadedzināja, lai visi pasmietos. Domāja, zīlēja… Bet kļūdījās. Nē, par laimi, pilsone, kas kleitu dedzināja, tika. Tomēr dāma dedzinoša un izdedzināta. Bet viņas līdzdedzinātājam kaut kādi nelieši mīnusus salika, uzvārdu izsvītroja.

Здание Европарламента в Страсбурге - Sputnik Latvija
Sekss, meli un video: visneparastākie eirodeputāti

Nu labi, nu ko jūs, tā ir tautas izvēle, par ko vēlas par to lai arī balso. Jā? Tak paskatieties, kurš izgājis priekšā Latvijā. Tur tak jūsu tas visa un visu korumpētais Nils Ušakovs un viņa līdzdalībnieks Andris Ameriks. Tiesa, te piesteidzās klāt pretkorupcijas ziņojums, sakot, ka neesot lietu uz augstākminētajiem pilsoņiem, mēs meklējām, meklējām, bet neatradām. Tīri. Taču pieskaitāmos ar dokumentiem nepārliecināsi, mēs taču zinām. Lai arī pierādījumu nav, bet priekš kam tie vajadzīgi? Ar viņiem jau tā viss ir skaidrs. Bet vēl Eiropas Parlamentā atkal tikusi Kremļa aģente, pazīstams Krievu pasaules ceļvedis, Tatjana Ždanoka. Latvija ir maza valsts, vien astoņas vietas tai dotas. Un kas tad rezultātā iznāk? Trīs no tām – visādiem trešo Romu pavadoņiem? Kas tā mums par tautu tādu?

Īsāk sakot, negaidīja elite šādu naža dūrienu mugurā no pašu vēlētājiem. Un ķērās klāt skumjas, un uzgāzās kārtīgas dusmas. Kremlis izmantoja sistēmas nepilnības! Nelietīgi un viltīgi apskrēja, raksta teju galvenais valsts patriots. Kur tā nepilnība – neskaidro, bet par to vēlāk. Cits nelabojams sveic visus ar kārtējo Krievijas draudu vilni. Bet izvēlējās taču it kā jau savējie. Kaut gan kādi gan viņi ir savējie. Piektā kolonna, bet precīzāk trīs piektās, gandrīz puse. Citi aizgāja tālāk.

В Латвии началось голосование на выборах в Европарламент - Sputnik Latvija
Viedoklis
Kas ir visi šie cilvēki: neērti jautājumi par Eiropas Parlamenta vēlēšanām

Saka, ka ar šiem kolonistiem runāt esot bezjēdzīgi, no viņiem ir jātiek vaļā. Kaut kā jāpilnveido sistēma. Jāaizliedz, piemēram, visas krievu partijas. Vai, varbūt, jāveic izmeklēšana pirms vēlēšanām. Par ko balsosiet? Jā? Nu tad mēs jums balsošanas lapu nedosim, jūs neesat apzināts. Kaut gan… krievi ir viltīgi, pateiks vienu, bet izdarīs pa savam, kā Kremlis viņiem liek.

Tā kā pāragri mēs, Latvijas patrioti, esam atslābinājušies. Tā tauta nav nekur zudusi. Un kas tai prātā – nepriecina tēvzemes sirdis. Un Eiropas priekšā ir kauns. Ko par mums padomās cilvēki?

Autora domas var neatbilst redakcijas viedoklim.

Ziņu lente
0