Little Big pārstāvēs Krieviju "Eirovīzijā 2020"

© Foto : Facebook / Little BIG / Pavlov AleksandrГруппа Little Big, архивное фото
Группа Little Big, архивное фото - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Grupas dibinātājs un solists Iļja Prusikins paziņoja, ka dziesma būs jautra un horeogrāfija skatītājiem neliks vilties.

RĪGA, 3. marts – Sputnik. Dziesmu konkursā "Eirovīzija", kurš notiks šī gada maijā Roterdamā, Krieviju pārstāves grupa Little Big. Par to vēsta Sputnik Lietuva ar atsauci uz "Pervij kanal".

Grupas dibinātājs un solists Iļja Prusikins uzsvēra, ka tas uzliek milzīgu atbildību mūzikas kolektīvam.

"Sākumā mēs nopriecājāmies, pēc tam atnāca bailes, jo cerības vienmēr ir lielas. Taču mēs pacentīsimies izdarīt visu, kas ir atkarīgs no mums. Tas ir planētas mēroga notikums ikvienai grupai," sacīja viņš.

© Foto : Facebook / Little BIGKolektīvs Little Big
Little Big pārstāvēs Krieviju Eirovīzijā 2020 - Sputnik Latvija
Kolektīvs Little Big

Prusikins paziņoja, ka dziesma būšot jautra un horeogrāfija skatītājiem neliks vilties.

Grupa Little Big tika izveidota 2013. gadā Sanktpēterburgā. Pirmais albums With Russia From Love tika laists klajā 2014. gada 17. martā.

Muzikālā kolektīva sastāvā ir četri dalībnieki Iļja Prusikins, Sergejs Makarovs, Antons Ļissovs un Sofja Tajurska. Grupas dalībnieki dēvē sevi par "satīrisku mākslas savienību".

Starptautiskais dziesmu konkurss "Eirovīzija" norisināsies Roterdamā, Nīderlandē no 2020. gada 12. līdz 16. maijam ar devīzi Open Up ("Atveries!"). Šis konkurss kļūs par 65. konkursu Eirovīzijas vēsturē un par 21. konkursu Latvijai, kā tā dalībniecei.

© Sputnik / Максим Блинов / Pāriet pie mediju bankasKolektīva Little Big uzstāšanās
Little Big pārstāvēs Krieviju Eirovīzijā 2020 - Sputnik Latvija
Kolektīva Little Big uzstāšanās

Latviju Eirovīzijā pārstāvēs dziedātāja Samanta Tīna ar dziesmu Still Breathing. Viņa dosies uz Roterdamu un piedalīsies dziesmu konkursa otrajā pusfinālā, kas notiks 14. maijā.

Pērnā gada konkursā "Eirovīzija 2019" uzvaru izcīnīja Dunkans Lourenss ar dziesmu Arcade (Nīderlande). Otro vietu ieguva dziedātājs no Itālijas Mahmood ar dziesmu Soldi. Krievijas izpildītājs Sergejs Lazarevs ieņēma trešo vietu ar dziesmu Scream.

Ziņu lente
0