Latvijas svētkus apbalvoja Krievijā

© PR LINIJAРижский праздник "День рождения Шерлока Холмса" получил Гран-при Russian Event Awards 2019.
Рижский праздник День рождения Шерлока Холмса получил Гран-при Russian Event Awards 2019. - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
"Šerloka Holmsa dzimšanas diena" Rīgā izcīnījusi Krievijas Nacionālo balvu Russian Event Awards 2019.

RĪGA, 22. novembris — Sputnik. Samarā no 15. līdz 17. novembrim norisinājās VIII Nacionālās prēmijas notikumu tūrisma jomā "Russian Event Awards 2019" fināls.

Finālā tikuši vairāk nekā 200 projektu no 51 Krievijas reģiona un divi ārvalstu projekti no Baltkrievijas un Latvijas. Galu galā Latvija ir izcīnījusi galveno balvu.

Uzvarēja Rīgas svētki "Šerloka Holmsa dzimšanas diena", kas norisinās Latvijas galvaspilsētā kopš 2012. gada. Šo pasākumu Krievija nosauca par labāko ārzemju projektu.

Jāatzīmē, ka Russian Event Awards ekspertu padomē un žūrijā šogad piedalās tūrisma nozares pārstāvji, uzņēmēji, mārketinga komunikāciju eksperti, kā arī kultūras, zinātnes un mākslas darbinieki.
Svētku idejas autors - Rīgas mārketinga aģentūra PR LINIJA. Svētku attīstību un organizēšanu veic biedrība "Holmes & Co".

Rīgas svētku līdzorganizatore, biedrības Holmes & Co biedrības locekle Nadežda Ignatāne pastāstīja, ka Russian Event Awards 2019 balva ir ļoti augsts darba novērtējums un liels gods.

"Man bija gods pārstāvēt mūsu projektu šajā vērienīgajā pasākumā un es biju laimīga saņemt tik daudz sajūsmu no kolēģiem un speciālistiem. Arī mūs bieži uzaicina kā speciālus viesus un ekspertus pieredzes apmaiņai dažādos komunikāciju laukumos gan Latvijā, gan ārvalstīs. Šī balva kļūs par lielisku motivējošu faktoru mūsu pasākumu turpmākai attīstīšanai un pilnveidošanai," uzsvēra Ignatāne.

© PR LINIJARīgas svētki "Šerloka Holmsa dzimšanas diena saņēma Russian Event Awards 2019 galveno balvu
Latvijas svētkus apbalvoja Krievijā - Sputnik Latvija
Rīgas svētki "Šerloka Holmsa dzimšanas diena saņēma Russian Event Awards 2019 galveno balvu

Tradicionāli Šerloka Holmsa dzimšanas diena tiek atzīmēta Rīgā 6. janvārī. Šo svētku laikā slavenā detektīva pielūdzēji pilsētas centrā rīko gājienu tā laika tērpos un piedalās dažādos tematiskos pasākumos.

Turklāt astoņos gados šis svētki kļuva par Latvijas galvaspilsētas vizītkarti, tie piesaista daudzus tūristus no dažādām valstīm. Šogad pasākumu apmeklēja vairāk nekā 20 tūkstoši skatītāju.

Interesanti, ka 2019. gadā Holmsa dzimšanas dienu Latvija svinēja vasarā, pludmalē Jūrmalā. Jo diviem slavenākiem detektīva lomas izpildītājiem Vasilijam Livanovam un Benediktam Kamberbetčam, dzimšanas diena ir vasarā.
Uzzināt vairāk par pasākumu iespējams tās oficiālajā lapā Facebook.

© PR LINIJARīgas svētki "Šerloka Holmsa dzimšanas diena saņēma Russian Event Awards 2019 galveno balvu
Latvijas svētkus apbalvoja Krievijā - Sputnik Latvija
Rīgas svētki "Šerloka Holmsa dzimšanas diena saņēma Russian Event Awards 2019 galveno balvu

Nacionālā prēmija notikumu tūrisma nozarē Russian Event Awards tika dibināta 2012. gadā kā nozares apbalvojums, ko piešķir par sasniegumiem notikumu tūrisma industrijas attīstības jomā.

Ziņu lente
0