Pauls: latviešiem trūkst labu joku, krieviem un ebrejiem to ir daudz vairāk

© Foto : melomanРаймонд Паулс
Раймонд Паулс - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijas slavenību vidū ar labu humora izjūtu Raimonds Pauls atzīmēja dziedātāju Intaru Busuli, savukārt Krievijas slavenību vidū – parodistu Maksimu Galkinu.

RĪGA, 3. aprīlis – Sputnik. Pirmā aprīļa Smieklu dienā komponists Raimonds Pauls izteicās par humoru un parodijām raidījuma "Bez Tabu" sižetā.

Maestro uzskata, ka kopumā latviešiem trūkst labu joku – to varētu būt daudz vairāk gan koncertos, gan šovos, gan televīzijas raidījumos. Pēc Paula sacītā, krieviem, ebrejiem un citām pasaules tautām humora ir daudz vairāk.

Pauls - Sputnik Latvija
Pauls aicina likvidēt Krievijas mākslinieku melno sarakstu Latvijā

Latvijas slavenību vidū ar labu humora izjūtu Pauls atzīmēja dziedātāju Intaru Busuli, taču arī viņš, pēc maestro domām, dažkārt mēdz "pāršaut pār strīpu".

Pauls atzīmēja lielu Krievijas estrādes zvaigznes Maksima Galkina parodēšanas talantu, kurš prot attēlot gan mākslas personas, gan prezidentus. Raimonds Pauls uzskata, ka parodija ir trausla lieta, tā prasa īpašas iemaņas, kas ļauj nešķērsot robežu starp parodiju kā mākslu un banālu ņirgāšanos.

Pats maestro mierīgi izturas pret to, ka viņu bieži parodē, un uzskata parodiju par slavenības ceļabiedru. Komponists ir pārliecināts, ka viņu tēlot ir diezgan viegli.

Pēc Paula sacītā, vislabāk tas izdevās aktierim Gundaram Āboliņam. Savulaik, kad Āboliņš dienēja padomju armijā, rotas komandieris deva viņam brīvdienas par to, ka viņš tēloja Raimondu Paulu.

Ziņu lente
0