Džekijs Čans atklājis šokējošas ziņas no savas dzīves

© Sputnik / Владимир Астапкович / Pāriet pie mediju bankasАктер Джеки Чан
Актер Джеки Чан - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
"Pēc dzīves nabadzībā nauda tev dāvā pārliecības sajūtu. Man patika, ka apkārt ir daudz cilvēku," – savos memuāros pastāstīja pazīstamais aktieris Džekijs Čans.

RĪGA, 2. decembris — Sputnik. Slavenais ķīniešu un amerikāņu aktieris Džekijs Čans savos memuāros "Never Grow Up" ("Nekad nekļūsti pieaudzis") publicējis šokējošas atklāsmes par savu dzīvi. Viņš atzina, ka bijis nejauks tēvs un slikti izturējies pret sievietēm, stāsta RIA Novosti, atsaucoties uz Daily Mail.

Savā grāmatā aktieris stāsta par pārmērīgu alkohola lietošanu, prostitūtu pulkiem un pat vardarbību pret savu dēlu. Viņš atzina, ka bieži sēdies pie stūres piedzēries un reiz pat vienas dienas laikā sadauzījis divas dārgas automašīnas.

"Pēc dzīves nabadzībā nauda tev dāvā pārliecības sajūtu. Man patika, ka apkārt ir daudz cilvēku, katru reizi ēdu kopā ar lielu kompāniju. Pirms gadiem desmit viena gada laikā iztērēju divus miljonus dolāru citu cilvēku ēdienu apmaksai. Pasniedzu ekstravagantas dāvanas: pulksteņus, automašīnas, ar rokām šūtas ādas jakas, dārga vīna kastes," – savos memuāros pastāstīja pazīstamais aktieris Džekijs Čans.

Актер Дуэйн Джонсон - Sputnik Latvija
Kā kļūt par labāk apmaksāto aktieri, ja kabatā tikai 7 dolāri

Viņš atcerējās arī to, cik ļauni izturējies pret savu pirmo meiteni. Aktieris stāsta, ka gājis mājup un domājis – arī viņa ir mājās, tāpēc apgriezies un gājis prom, lai nevajadzētu būt ar viņu kopā.

Pasaulslavenais aktieris stāsta, kā paranoidālu domu dēļ slēpis naudu no savas pirmās sievas Žoanas Linas, jo domājis, ka sievietei no viņa vajadzīga tikai nauda. Reiz viņš strīdā ar sievu paķēris viņu mazo dēlu Džeisiju un pārsviedis pāri istabai. Vēlāk viņš pārkāpis laulību un piekrāpis sievu ar aktrisi, bijušo "Mis Āzija".

"Es nebiju labs tēvs vai labs vīrs, taču pildīju savu pienākumu pret savu dēlu un viņa māti," – atzina Džekijs Čans.

Taču pie tam aktieris atzina, ka nejaukās izdarības bija iespējams tikai tāpēc, ka savulaik viņš nav bijis nobriedis un pārliecināts par saviem spēkiem.

Ziņu lente
0