Raimonds Pauls paskaidroja, kāpēc nav apmeklējis festivālu "Jūras Pērle"

© Igor Zarembo / Pāriet pie mediju bankasLatviešu komponists Raimonds Pauls
Latviešu komponists Raimonds Pauls - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Maesto pastāstīja, ka sarunas par viņa piedalīšanos festivālā "Jūras Pērle" ritējušas kuluāros, nekādu līgumu ar organizatoriem viņš nav parakstījis.

RĪGA, 9. augusts — Sputnik. Latviešu komponists Raimonds Pauls paskaidrojis, kāpēc nav apmeklējis festivālu "Jūras Pērle", lai arī viņa vārds minēts afišās, vēsta rus.tvnet.lv, atsaucoties uz izdevumu "Privātā Dzīve".

Festivāls "Jūras Pērle", kas veltīts kinofilmām, mūzikliem un izrādēm sacerētiem skaņdarbiem, jau otro reizi aizritēja Jūrmalā no 30. jūlija līdz 3. augustam. Rīgas jūrmalu apciemoja mākslinieki no Krievijas, Lietuvas un Latvijas. Viņu vidū bija Dmitrijs Haratjans, Valentīna Talizina, Vladimirs Meņšovs, Vera Alentova, Igors Verņiks, Ivars Kalniņš, Lilita Ozoliņa, Mārtiņš Vilsons un daudzi citi.

Festivāla "Jūras Pērle" atklāšanas koncertam veltītajās afišās bija minēts arī Raimonds Pauls, taču uz skatuves maestro nebija redzams. Pats Raimonds Pauls paziņoja, ka ar festivālu viņam nav nekāda sakara.

"Man ar šo festivālu nav nekāda sakara. Ziniet, kā viņiem notiek sarunas? Pa kaktiem kaut ko sarunā un ieliek afišā. Nekāds līgums man ar viņiem nekad nav bijis noslēgts. Jau tad, kad paskatījos dalībnieku sastāvu, nebiju sevišķi ieinteresēts piedalīties," — pastāstīja komponists.

Viņš piebilda, ka arī festivāla translācija televīzijā viņu nav ieinteresējusi.

" Šovasar no tā atturos," — teica Pauls.    

Ziņu lente
0