Linkin Park: pieci populārākie grupas klipi

© Sputnik / Антон Тушин / Pāriet pie mediju bankasАмериканская рок-группа Linkin Park в Москве
Американская рок-группа Linkin Park в Москве - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Populārās rokgrupas solists Česters Beningtons tika atrasts pakāries savās mājās Losandželosā.

Grupas Linkin Park solists tika atrasts miris savās mājās Losandželosā. Mākslinieks bija tikai 41 gadu vecs, taču atstāja vērā ņemamu muzikālo mantojumu: viņa grupu iemīļojuši miljoniem cilvēku visā pasaule. Sputnik piedāvā atsaukt atmiņā piecus pazīstamākos grupas Linkin Park klipus.

Numb

Grupas galvenais hits no otrā albuma – Meteora, kas nāca klajā 2003. gadā. Kompozīcija divas reizes – 2003. un 2004. gadā – atzīta par labāko gada dziesmu un daudzkārt "pārdziedāta". Oficiālais dziesmas Numb ieraksts YouTube skatīts vairāk nekā 500 miljonus reižu.

In The End

Dziesma no grupas pirmā albuma, kas nāca klajā 2000. gadā. Klips saņēma MTV balvu kā labākais mūzikas ieraksts, un daudzi kritiķi pievērsa uzmanību Linkin Park, pateicoties kompozīcijai, kas veltīta cilvēka neveiksmei.

New Divide

Dziesma tika ierakstīta filmai "Transformeri: Pieveikto atriebība", taču guva panākumus ne tikai fantastisku filmu pielūdzēju vidū. Čārtos New Divide startēja augstākajās vietās un ilgu laiku bija viena no populārākajām Linkin Park dziesmām.

What I've Done

Kompozīcija skanēja pirmajos "Transformeros", taču klajā tika laista pirms filmas – What I've Done bija iekļauta 2007. gada albumā Minutes to Midnight. Tās klips skatīts vairāk nekā 250 miljonus reižu tikai grupas oficiālajā kanālā vien.

Castle of Glass

Singls Castle of Glass no 2012. gadā iznākušā albuma Living Things bija ļoti neparasts grupai – tajā izmantoti kantrī un folkmūzikas motīvi līdz ar elektroniku. Aizkustinošais klips skatīts vairāk nekā 200 miljonus reižu,

Līdz 20. jūlijam oficiāli pārdoti vairāk nekā 60 miljoni grupas Linkin Park ierakstu, grupas klipi YouTube kanālā skatīti 3,8 miljardus reižu – tas liecina par fanu patieso mīlestību pret grupu un tās solistu Česteru Beningtonu.

Ziņu lente
0