Kļuva zināms uzņēmēja vārds, kuram pieder "Navaļnija pils" Gelendžikā

© Mash Video Кадр из репортажа Telegram-канала Mash о "дворце" в Геленджике
Кадр из репортажа Telegram-канала Mash о дворце в Геленджике - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
"Pils" Gelendžikā, kas sacēla tik lielu kņadu, ka tā nonāca pat līdz Krievijas prezidentam, izrādījās nepabeigta dzīvokļu viesnīca, bet tās īpašnieks - Krievijas uzņēmējs.

RĪGA, 31. janvāris - Sputnik. Krievijas miljardieris Arkādijs Rotenbergs pastāstīja Telegram kanālam Mash, kura žurnālistiem izdevās apmeklēt "pili" no tā saucamās Krievijas blogera Alekseja Navaļnija izmeklēšanas, ka viņš ir šīs būves īpašnieks, raksta RIA Novosti.

No stāsta ar "pili" Rotenberga projektam sanāca izcila reklāmas kampaņa viņa dzīvokļu viesnīcai, kura top Idokopas zemesragā Gelendžikā.

"Tagad tas vairs nav noslēpums, es esmu beneficiārs. Tur bija diezgan sarežģīts objekts, bija daudz kreditoru, un man izdevās kļūt par beneficiāru. Tas ir atradums, vieta ir superīga," paziņoja apmierināts uzņēmējs.

Viņš arī pastāstīja, ka iegādājis šo aktīvu pirms vairākiem gadiem un nolēma uzbūvēt tur greznu viesnīcu. Pēc Rotenberga vārdiem, neskatoties uz objekta skandālu reputāciju, tur nav nekā nelegāla.

Atgādinām, ka Telegram kanāla Mash žurnālistiem izdevās apmeklēt "pili". Tur viņi ieraudzīja iespaidīgu celtni, būvdarbu "nulles" posmā.

"Pie pils atbraucējus sagaida parādes vārti bez vārtiem – šeit to vienkārši nav. Nekādas Cariskā ērgļa kopijas ar Ziemas pils kroni. Aprakstīt šo vietu ir ļoti vienkārši – viens vienīgs liels betons. Patiesībā viss ir būvdarbu nulles posmā," tā korespondenti aprakstīja redzēto.

Reportāžas kadros redzami dēļi, vadi, betona bloki un uzraksti: "rozetes nedarbojas".

Кадр из репортажа Telegram-канала Mash о дворце в Геленджике - Sputnik Latvija
Žurnālisti publicējuši reportāžu no "pils" Gelendžikā

Iepriekš Vladimirs Putins pastāstīja, ka filmu par "pili" Gelendžikā nav skatījies – tādām lietām viņam nepietiek laika, tomēr pašķirstīja videoizlasi, ko sagatavojuši palīgi. Krievijas prezidents apliecināja, ka nekas no "izmeklēšanā" pieminētā nekustamā īpašuma nepieder ne viņam, ne viņa tuviniekiem un nekad nav piederējis.

Prezidenta preses sekretārs Dmitrijs Peskovs pastāstīja, ka pils Gelendžikā pieder vienam vai vairākiem uzņēmējiem. Pēc viņa vārdiem, Kremlis viņu vārdus neizpaudīs, jo tas nav korekti. Valsts vadītāja administrācija pastāstīja, ka bija informēta par gatavoto pseidoatmaskojumu un informatīvajiem uzbrukumiem.

Ziņu lente
0