Peskovs par ožas zudumu Covid-19 laikā: zemenes no vistas jūs neatšķirsiet

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Pāriet pie mediju bankasПресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков на большой пресс-коференции Владимира Путина
Пресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков на большой пресс-коференции Владимира Путина - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
KF prezidenta preses sekretārs pastāstīja, ka sajūtas koronavīrusa saslimšanas laikā līdzinās tām, kuras rodas gripas saslimšanas laikā, turklāt sākumā simptomi nešķiet nopietni.

RĪGA, 31. maijs – Sputnik. Krievijas prezidenta preses sekretārs Dmitrijs Peskovs, kurš nesen izslimoja koronavīrusu, pastāstīja par savas slimības gaitu, vēsta Sputnik Baltkrievija.

Peskovs atzīmēja, ka sajūtas līdzinās tām, kuras parādās gripas saslimšanas gadījumā, turklāt sākumā simptomi nešķiet nopietni. Tā, dienā, kad, spriežot pēc visa, preses sekretārs inficējās ar Covid-19, pēc viņa sacītā, viņš "nodarbojās ar sportu sporta zālē un noskrēja 7 kilometrus, izjuta spēku pieplūdumu un izbaudīja fizisko un morālo stāvokli". Par to Dmitrijs Peskovs pastāstīja raidījumā "Maskava, Kremlis. Putins".

Сейм Латвии - Sputnik Latvija
Četras dienas jutu tikai kafijas smaržu: vēl viens Saeimas deputāts izslimojis Covid-19

Nākamajā dienā viņam pacēlās temperatūra.

"Absolūti neparastas sajūtas, kad tu zaudē ožu un garšas sajūtu… Zemenes no vistas jūs nespēsiet atšķirt," piebilda viņš.

Atgādināsim, ka par to, ka KF prezidenta Vladimira Putina preses sekretārs inficējās ar koronavīrusu, kļuva zināms 12. maijā, savukārt 25. maijā viņš tika izrakstīts no slimnīcas, kur izgāja ārstēšanos.

Tuvākajā laikā Dmitrijs Peskovs plāno palikt karantīnā, un pēc tam pakāpeniski atgriezties pie darba mājas režīmā.

Ziņu lente
0