Nosaukti ārvalstu tūristu vidū populārākie Krievijas reģioni

© SputnikНевский проспект: Набережная реки Мойки со стороны Невского проспекта. Санкт-Петербург
Невский проспект: Набережная реки Мойки со стороны Невского проспекта. Санкт-Петербург - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Reitings sastādīts pamatojoties uz ārzemju lietotāju skaitu, kuri lejupielādējuši Krievijas reģionu kartes Maps.me vietnē.

RĪGA, 29. jūnijs – Sputnik. Maskava, Sanktpēterburga un Krasnodaras novads atzīts par populārāko reģionu ārzemnieku vidū, paziņoja kartogrāfiskā servisa Maps.me analītiķi.

Reitings sastādīts pamatojoties uz ārzemju lietotāju skaitu, kuri lejupielādējuši Krievijas reģionu kartes Maps.me vietnē no 1. marta līdz 31. maijam. Pētījums ir RIA Novosti rīcībā.

Золотое кольцо России. Суздаль - Sputnik Latvija
"Daudz ēdamā un nav lāču": čehu tūristus izbrīnījis brauciens uz Krieviju

Tāpat līderu vidū ir Adigejas Republika un Rostovas apgabals.

Pavasara reitinga sestajā un septītajā vietā ierindojās Sverdlovskas apgabals un Tatarstāna. Nedaudz populārāks kļuvis Smoļenskas apgabals: reģions pacēlies no devītās vietas uz astoto. Desmitnieku noslēdz Voroņežas apgabals un Baškortostāna.

"Čeļabinskas apgabals izkritis no ārvalstu tūristiem pievilcīgāko reģionu desmitnieka. Kopā ar to saraksta otrajā pusē izrādījās reitinga jauniņie Stavropoles novads, Tulas un Pleskavas apgabals, kā arī Kaļiņingradas, Vladimiras, Samāras, Tveras, Ņižņijnovgorodas un Novosibirskas apgabals," teikts pētījumā.

Tai pašā laikā ārzemnieki zaudējuši interesi par diviem Sibīrijas reģioniem – Irkutskas apgabalu un Krasnojarskas novadu, kā arī par Hantimansijskas autonomo apgabalu.

Ziņu lente
0