Margarita Simonjana nonāca slimnīcā pēc incidenta Ļubovu Soboļu

© Sputnik / Владимир Трефилов / Pāriet pie mediju bankasГлавный редактор телеканала RT и МИА "Россия сегодня" Маргарита Симоньян
Главный редактор телеканала RT и МИА Россия сегодня Маргарита Симоньян - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Starptautiskās informācijas aģentūras "Rossija segodņa" un RT galvenā redaktore Margarita Simonjana tika nogādāta slimnīcā pēc Ļubovas Soboļas uzbāšanās "Eho Moskvi" redakcijā; pilinātājs noņemts, taču nepieciešama pastāvīga novērošana.

RĪGA, 7. jūnijs – Sputnik. Starptautiskās informācijas aģentūras "Rossija segodņa" un RT galvenā redaktore Margarita Simonjana nonāca slimnīcā 6. jūnija vakarā pēc incidenta ar Maskavas pilsētas domes kandidāti Ļubovu Soboļu radiostacijas "Eho Moskvi" redakcijā, paziņoja kanāls RT.

Simonjana savā Telegram iepriekš pastāstīja, kad viņa ieradās uz radiostacijas ēteru, Soboļa sagaidīja viņu pie ēkas ieejas ar ieslēgtu kameru un sāka uzdot jautājumus par Maskavas mēru Sergeju Sobjaņinu.

Simonjana atteicās sniegt komentāru, norādot, ka intervija ir jāpiesaka preses dienestā. Margarita Simonjana palūdza radiostacijas darbiniekus izolēt viņu, jo viņai ir jāizvairās no uztraukumiem. Ļubova Soboļa turpināja sekot Simonjanai līdz radiostacijas galvenā redaktora Alekseja Venediktova kabinetam, kur viņa beidzot varēja rast patvērumu.

"Mocīt grūtnieces radiostacijas koridoros nav labākā priekšvēlēšanu kampaņas rosināšanas metode. Un arī karmai kaitē," komentēja šo situāciju Simonjana.

Septītā jūnija rītā Margaritai Simonjanai noņēma pilinātāju, taču viņai joprojām ir nepieciešama pastāvīga novērošana, jo viņa ir 18. grūtniecības nedēļā, pastāstīja Aleksejs Venediktovs Telegram.

Viņš atvainojās par radiostacijā notikušo un novēlēja pēc iespējas ātrāku atveseļošanos.

Ziņu lente
0