Svētku demonstrācijā Krimā piedalījās delegācija no Savienotajām Valstīm

© Sputnik / Алексей Мальгавко / Pāriet pie mediju bankasПервомайские демонстрации в регионах России
Первомайские демонстрации в регионах России - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Delegācijas pārstāvji sarunā ar žurnālistiem pastāstīja, ka ieradušies Krimā, lai propagandētu mieru visā pasaulē, un augstu novērtēja pussalas iedzīvotāju viesmīlību.

RĪGA, 2. maijs — Sputnik. Pirmā maija demonstrācijā Simferopolē piedalījās sabiedrisko darbinieku delegācija no Savienotajām Valstīm, pastāstīja RIA Novosti.

Iepriekš vēstīts, ka sabiedrisko darbinieku delegācija no ASV ieradusies Krimā ar piecas dienas ilgu vizīti. Delegācija sastāvā ir 20 cilvēki. Viņu starpā ir sabiedriskie darbinieki no ASV, Lielbritānijas, Zviedrijas, Izraēlas un Nepālas.

Kopējā kolonā ar Krimas iedzīvotājiem ciemiņi nesa divus Savienoto Valstu karogus un plakātu ar lozungu pret NATO agresīvajām darbībām. Viņiem līdzās ar savu valstu karogiem soļoja Lielbritānijas, Zviedrijas, Izraēlas un Nepālas pārstāvji.

Delegācijas pārstāvji sarunā ar žurnālistiem pastāstīja, ka ieradušies Krimā, lai propagandētu mieru visā pasaulē, un atzinīgi novērtēja pussalas iedzīvotāju viesmīlību. "Mums šeit ļoti patīk," priecājās viens no delegācijas pārstāvjiem.

Savukārt Krimas vadītājs Sergejs Aksjonovs sarunā ar žurnālistiem norādīja, ka neiebilst pret amerikāņu karogiem demonstrācijā.

"Ar to viņi vēlas parādīt, ka viņi ir par Krievijas Krimu," uzsvēra politiķis.

Ziņu lente
0