Krievijā parādīsies ķīmijas preču zīmols Petroff & Boshiroff

© Metroplitan PoliceПодозреваемые в попытке убийства Сергея Скрипаля и его дочери Юлии в Солсбери Александр Петров и Руслан Боширов
Подозреваемые в попытке убийства Сергея Скрипаля и его дочери Юлии в Солсбери Александр Петров и Руслан Боширов - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ar nosaukumu Petroff & Boshiroff varētu tikt atvērtas tūrisma vai apsardzes aģentūras, kā arī fitnesa klubs vai bārs.

RĪGA, 23. septembris – Sputnik. Kompānija "Zolotoj brend" iesniegusi pieteikumu Petroff & Boshiroff zīmola reģistrēšanai, kuru plāno nodot Krievijas pilsoņiem Aleksandram Petrovam un Ruslanam Boširovam – Lielbritānijas varasiestāžu aizdomās turamajiem sakarā ar saindēšanu Solsberijā, vēsta RIA Novosti.

Tiek atzīmēts, ka preču zīme tiek reģistrēta pēc starptautiskās preču un pakalpojumu klasifikācijas (SPPK) klasēm Nr.1-45.

Палатка над скамейкой, на которой были найдены Сергей Скрипаль и его дочь в Солсбери - Sputnik Latvija
Boširovs un Petrovs pastāstīja, ko viņi darīja Solsberijā

Ar jauno zīmolu varēs pārdot ķīmiskos līdzekļus rūpniecības un zinātnes vajadzībām, smaržas, parfimērijas izstrādājumus, apģērbu un aksesuārus. Izņemot to, ar nosaukumu Petroff & Boshiroff varētu tikt atvērtas tūrisma vai apsardzes aģentūras, kā arī fitnesa klubs vai bārs.

Kā aģentūrai pastāstīja "Zolotoj brend" pārstāvis, pēc reģistrācijas šo zīmolu plānots nodot pašiem Petrovam un Boširovam, taču viņš neapstiprināja, ka kompānija veic pārrunas ar vīriešiem.

Kā jau iepriekš ziņots, bijušais britu specdienestu aģents Sergejs Skripaļs un viņa meita Jūlija tika atrasti bezsamaņā uz sola kādā Solsberijas pilsētas parkā 2018. gada 4. martā. Lielbritānijas varasiestādes paziņoja, ka ar Skripaļu saindēšanu ir saistīta Krievija. Tāpat Londona joprojām apgalvo, ka cietušie kļuvuši par indīgās vielas "Novičoks" ietekmes upuriem, kura it kā ražota Krievijā. Septembra sākumā britu specdienesti publicēja divu aizdomās turamo fotogrāfijas Skripaļu saindēšanā, apgalvojot, ka tie ir divi "GIP oficieri" — "Aleksandrs Petrovs" un "Ruslans Boširovs".

Solsberijā - Sputnik Latvija
Britu mediji: "Skripaļu lietā" parādījušies jauni aizdomās turamie

Atbildes kārtā uz britu "pierādījumiem" Maskava atkārtoti aicināja Londonu pāriet no apsūdzībām un manipulācijām pie normālas sadarbības. Krievijas ĀM vadītājs Sergejs Lavrovs nosauca visas apsūdzības par muļķībām.

Savukārt Aleksandrs Petrovs un Ruslans Boširovs arī uzskata par nepamatotā visas pret viņiem izvirzītās apsūdzības. Par to viņi paziņoja ekskluzīvā intervijā RT un Sputnik galvenajai redaktorei Margaritai Simonjanai. Sarunā ar viņu vīrieši nosauca sevi par "starpniecības uzņēmējiem", savukārt braucienam uz Solsberiju, pēc viņu sacītā, bija tikai un vienīgi tūrisma nolūki.

Ziņu lente
0