Ziemeļkaukāzā vēlas izveidot Booking.com analogu

© Sputnik / Денис Абрамов / Pāriet pie mediju bankasМолодожены на всесезонном горном курорте Домбай (Домбайская поляна)
Молодожены на всесезонном горном курорте Домбай (Домбайская поляна) - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Šāds vienots informācijas centrs varētu arī iekļaut automobiļu nomas sistēmu Ziemeļkaukāzā. Lai varētu paņemt mašīnu vienā pilsētā, un atstāt citā.

RĪGA, 26. maijs – Sputnik. Ir jāizveido elektronisko datu bāze, kas līdzīgi Booking.com iekļautu sevī visu informāciju par atpūtu Krievijas Ziemeļkaukāza reģionos, kā arī viesnīcu, mašīnu un restorānu rezervēšanas iespējām, paziņoja RIA Novosti intervijā Pēterburgas starptautiskajā ekonomikas forumā (SPIEF 2018) Kaukāza Ministrijas vadītāja vietniece Olga Ruhulājeva.

Вид на южный берег Крыма в окрестностях большой Ялты - Sputnik Latvija
Atpūtnieku skaits Krimā pārsniedzis miljonu

"Plānots izveidot elektronisku platformu, kura kļūs par vienotu datu bāzi līdzīgi Booking.com, kur cilvēki varēs iegūt objektīvu informāciju par servisa kvalitāti, par to, kur viņi varētu aizbraukt, rezervēt visu, kas ir nepieciešams. Mēs vēlamies, lai tas būtu ērts instruments gan atpūtniekiem, gan vadības iestādēm," — pastāstīja Ruhulājeva.

Pēc ministra vietnieces sacītā, šāds vienots informācijas centrs varētu arī iekļaut automobiļu nomas sistēmu Ziemeļkaukāzā. Lai varētu paņemt mašīnu, piemēram, Miņeraļnije Vodi, un nepieciešamības gadījumā atstāt Mahačkalā.

"Perspektīvā mēs pat vēlamies, lai šī platforma kļūtu par izmitināšanas vietu un servisa reitinga sistēmu. Mēs paši izstrādāsim un piešķirsim reitingu, lai atpūtas vietas būtu pieprasītas, un cilvēki vēlētos tajās nokļūt. Līdz ar to mēs stimulēsim to turpmāko attīstību," — atzīmēja Ruhulājeva.

Pēterburgas starptautiskais ekonomikas forums (SPIEF) 2018. gadā norisinās no 24. līdz 26. maijam.

Ziņu lente
0