Simoņana pastāstīja par Flina tikšanos ar Putinu

© Sputnik / Михаил Климентьев / Pāriet pie mediju bankasМайкл Флинн и Владимир Путин среди гостей на 10-м юбилее вещания Russia Today. Архивное фото
Майкл Флинн и Владимир Путин среди гостей на 10-м юбилее вещания Russia Today. Архивное фото - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Iepriekš Flinu oficiāli apsūdzēja par to, ka viņš sniedzis FIB nepatiesas liecības par savām tikšanās reizēm ar Krievijas oficiālajām amatpersonām. Viņš pilnībā atzina vainu un vienojās ar izmeklēšanu.

RĪGA, 2. decembris – Sputnik. RT Galvenā redaktore Simoņana pastāstīja par ASV prezidenta Donalda Trampa bijušā nacionālās drošības padomnieka Maikla Flina tikšanos ar Krievijas līderi Vladimiru Putinu, vēsta RIA Novosti.

FIB - Sputnik Latvija
Trampa bijušais padomnieks Maikls Flinns gatavs liecināt

"Maikls Flins bija mūsu desmitgades svinībās. Sēdēja blakus Putinam. Es arī sēdēju tepat. Neparko ar viņu nerunāja – mums bija pasākums, daudz skaļu video, parunāt nav iespējams. Turklāt Putins vispār nezināja, kas viņš ir. Pa ceļam līdz galdam es viņam pateicu: "Jums blakām sēdēs Emirs Kusturica un Maikls Flins, bijušais ASV militārā izlūkdienesta vadītājs." — "Militārā izlūkdienesta? Nopietni?" izbrīnījās Putins," — uzrakstīja viņa savā Telegram kanālā.

Simoņana piebilda, ka Putins "sasveicinājās ar roku ar visiem, kā viņš to dara vienmēr, apskatīja mūsu svinību programmu, uzstājās ar runu un aizgāja. Lūk arī viss stāsts". Kopā ar ierakstu publicēja Putina un Flina fotogrāfiju, kuri sēdēja blakus pie mūsu svētku galda.

Flins atkāpies no amata februārī, pēc tam, kad viņu apsūdzēja par to, ka viņš detalizēti nepastāstīja par savām sarunām ar Krievijas vēstnesi Sergeju Kisļaku.

Kā apgalvoja mediji, sarunas skarot sankciju atcelšanu pret Krieviju, taču pats Flins to noliedza. Kremlī paziņoja, ka Kisļaks un Flins patiešām tikās, taču sarunu saturs medijiem tika ziņots nepareizi.

Ziņu lente
0