Putins aicināja nedalīt pasauli "nacionālos dzīvokļos"

© Sputnik / Сергей Гунеев / Pāriet pie mediju bankasVladimirs Putins. Foto no arhīva
Vladimirs Putins. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas prezidents Vladimirs Putins aicināja nedalīt pasauli "nacionālos dzīvokļos", bet kopā būvēt savstarpējo nākotni.

RĪGA, 16. oktobris — Sputnik. Vispasaules jauniešu festivāla atklāšanas laikā Sočos Vladimirs Putins, tostarp, pateica: "Lai mēs paliktu par kāda veida centru pasaulē, mums tas viss ir jāsaglabā: vajag nevis dalīt visu nacionālos dzīvokļos un neatskatīties pagātnē, visu laiku atminoties to, pieņemsim, kā Francija un Krievija karoja 1812.-1814. gadā, bet gan jāraugās nākotnē un jābūvē savstarpēja nākotne, kā mums iet pa šo kopīgo ceļu," citē Putina vārdus Sputnik Igaunija.

Pēc viņa sacītā, tā var saglabāt kopīgu telpu un cilvēku.

© Sputnik / Григорий Сысоев / Pāriet pie mediju bankasKrievijas Federācijas prezidents V. Putins piedalījās Vispasaules jauniešu un studentu festivāla atklāšanā Sočos
Президент РФ В. Путин принял участие в открытии Всемирного фестиваля молодёжи и студентов в Сочи - Sputnik Latvija
Krievijas Federācijas prezidents V. Putins piedalījās Vispasaules jauniešu un studentu festivāla atklāšanā Sočos

"Ja tas nenotiks, tad būs iedalīšana maznozīmīgos kvazivalstu apvienībās, valstīs, kuras pēc tam pazaudēs savu nozīmi," teica valsts vadītājs.

Viņš paskaidroja, ka pasaulē notiek nopietnas globālas pārmaiņas. Kā piemēru viņš minēja ASV, kur balti kristīgie iedzīvotāji ir mazākumā. Līdz ar to viņš atzīmēja, ka Krievijā no rietumu līdz austrumu robežām pastāv vienota Eiropas telpa, skatoties no kultūras viedokļa. "Tie ir šīs (Eiropas) kultūras nesēji," piebilda Krievijas prezidents, informē RIA Novosti.    

Ziņu lente
0