Britu mediji novērtējuši Krievijas prezidenta fizisko formu

© Sputnik / Алексей НикольскийKrievijas prezidents Vladimirs Putins pavadīja atpūtu Tivas Republikā
Krievijas prezidents Vladimirs Putins pavadīja atpūtu Tivas Republikā - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas medijos tika publicētas valsts prezidenta Vladimira Putina fotogrāfijas un video ieraksti, kas uzņemti viņa atpūtas laikā Sibīrijas dienvidu daļā. Rietumu žurnālisti steigšus sniedza Krievijas prezidenta fiziskajai formai veltītus komentārus .

RĪGA, 6. augusts — Sputnik. Šonedēļ divas dienas ilgās atpūtas laikā Krievijas prezidentam izdevās pabūt taigā, makšķerēt kalnu ezeros, pavizināties ar plostu un motorlaivu. Tāpat viņš devās pārgājienā pa kalniem kājām un kvadrociklos, vēsta Sputnik Igaunija.

Krievijas mediju publicētās prezidenta atpūtas video un foto atskaites nekavējoties nokļuva Rietumu žurnālistu uzmanības centrā. Britu žurnālisti rūpīgi apskatīja ieraudzīto un izdarīja savus secinājumus par Krievijas valsts vadītāja fizisko veselību, vēstīja RIA Novosti.

Krievijas prezidents Vladimirs Putins. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Tramps par Putinu: cietais rieksts

Pēc britu tabloīda The Sun žurnālistu domām, prezidenta atpūtas laikā uzņemtie kadri liecina, ka Krievijas prezidents ir "vesels un spēkpilns". Viņi ieteica saviem tautiešiem sekot Putina piemēram un atpūsties pie dabas krūts. "Lielākajā daļā fotogrāfiju viņš izģērbies līdz jostasvietai. Jāpiebilst, ka 63 gadu vecumā Putins ir labā formā," — raksta The Sun.

Tuvas apgabalā uzņemto fotogrāfiju izlasi publicēja arī avīze Time. Tās žurnālisti nodēvējuši Putinu par "sportistu, kam patīk avantūras".

Iepriekš valsts vadītāja preses sekretārs Dmitrijs Peskovs pastāstīja, ka ceļā uz Blagoveščensku Putins uz divām dienām apstājies Sibīrijā. Viņš pabijis taigā, kur kalnu ezeros divas stundas "dzenājies pakaļ līdakai". Ar kameras GoPro palīdzību, kas bija piestiprināta pie prezidenta maskas, izdevās iemūžināt unikālus zemūdens medību kadrus.

Ziņu lente
0