Peskovs: Kremlis nepiekrīt Makrona kritiskajiem izteikumiem par Sputnik un RT

© Sputnik / Sergey GuneevKrievijas prezidenta preses sekretārs Dmitrijs Peskovs. Foto no arhīva
Krievijas prezidenta preses sekretārs Dmitrijs Peskovs. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kremlis nepiekrīt Francijas prezidenta Emanuela Makrona izteikumiem par Krievijas mediju, piemēram, Sputnik un RT darbību, pavēstīja Krievijas prezidenta preses sekretārs Dmitrijs Peskovs.

RĪGA, 30. maijs — Sputnik. Preses konferencē pēc Emanuela Makrona tikšanās ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu Francijas valsts vadītājs, jautāts par to, kāpēc RT un Sputnik netika dota atļauja apmeklēt viņa priekšvēlēšanu štābu, paskaidroja, ka minētie mediji esot "izplatījuši nepatiesu informāciju", vēsta Sputnik Igaunija, atsaucoties uz RIA Novosti.

Krievijas prezidenta preses sekretārs Dmitrijs Peskovs informēja, ka Kremlis šim vērtējumam nepiekrīt.

Savukārt Sputnik un RT galvenā redaktore paziņoja, ka "sekojot Makrona loģikai, no Krievijas jāizraida visi meinstrīma mediji". "Lēta vodeviļa par RT un Sputnik Francijas prezidenta izpildījumā," — viņa rakstīja savā lapā Twitter.

​Iepriekš Sputnik Igaunija vēstīja, ka maija sākumā toreizējā prezidenta kandidāta Emanuela Makrona štābs apsūdzēja Sputnik un RT par to, ka tie it kā esot publicējuši subjektīvu un nepatiesu informāciju par viņa ārzonas kontiem. Savukārt Sputnik šīs apsūdzības noraidīja un informēja par ieceri konsultēties ar juristiem jautājumā par apmelošanu.

Ziņu lente
0