Orbakaites koncerti Ukrainā atlikti iespējamo provokāciju dēļ

© Sputnik / Евгения Новоженина / Pāriet pie mediju bankasKrievijas dziedātāja Kristīne Orbakaite
Krievijas dziedātāja Kristīne Orbakaite - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Iepriekš Ukrainas Valsts robežsardzes dienests uz laiku līdz trim gadiem liedzis iebraukt valstī dziedātājiem Kristīnei Si un Šuram (Aleksandram Medvedevam) no Krievijas pēc viņu koncerteim Krimā.

RĪGA, 4. marts —Sputnik. Krievijas dziedātājas Kristīnes Orbakaites koncerta organizatori nolēmuši pārcelt uz rudeni koncertu Kijevā, kurš bija ieplānots 6. martā, ņemot vērā ukraiņu negatīvo attieksmi pret māksliniekiem no Krievijas, vēsta RIA Novosti.

Orbakaites koncerti marta sākumā tika ieplānoti Harkovā, Kijevā, Dņeprā un Odesā. Atsevišķos medijos izskanējusi informācija par radikāļu nodomiem izjaukt izrādi, sakarā ar dziedātājas koncertu Sevastopolē 2014. gada jūnijā. Februāra vidū dziedātājas preses dienests precizēja, ka Orbakaites koncerti Ukrainā notiks atbilstoši grafikam.

"Nacionālās Mākslas pils "Ukraina" administrācija ziņo, ka 2017. gada 6. martā Kristīnes Orbakaites ieplānotā koncerta organizatori pagaidām atlikuši pasākumu līdz 2017. gada 26. septembrim, — teikts paziņojumā, kas publicētā koncertzāles" Ukraina " vietnē. Tiek precizēts, ka visas biļetes ir derīgas un tās nenāksies mainīt.

Koncerti ir atlikti arī citās Ukrainas pilsētās. Harkovā koncerts notiks 25. septembrī, Dņeprā (agrākā Dņepropetrovska) — 27. septembrī.

Jurijs Loza - Sputnik Latvija
Jurijs Loza par Eirovīziju un savdabības zudumu

Kompānijas Parter.ua mājaslapā, kas nodarbojas ar biļešu pārdošanu, teikts, ka Orbakaites koncerts galvaspilsētā tiek pārcelts saistībā ar iespējamām provokācijām saistībā ar konkursu "Eirovīzija", kas notiks Kijevā maija vidū.

Iepriekš Ukrainas Valsts robežsardzes dienests uz laiku līdz trim gadiem liedzis iebraukt valstī dziedātājiem Kristīnei Si un Šuram (Aleksandram Medvedevam) no Krievijas pēc viņu koncerteim Krimā. Vienlaikus Augstākās Radas vicespīkere Irina Geraščenko vērsusies pie koncertu laukumu vadības ar lūgumu sniegt atskaites par to, vai tajos nav ieplānoti mākslinieku koncerti, kuri uzstājušies Krimā vai Donbasā.

Ziņu lente
0