WADA ir gatava sadarbībai ar Krievijas Federācijas Antidopinga komisiju

© Sputnik / Алексей Филиппов / Pāriet pie mediju bankasVjačeslavs Fetisovs
Vjačeslavs Fetisovs - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pasaules Antidopinga aģentūra atbalsta Krievijas Antidopinga komisijas izveidi, un ir gatava sadarboties ar to, paziņoja Vjačeslavs Fetisovs.

RĪGA, 29. jūlijs — Sputnik. Pasaules Antidopinga aģentūra ir gatava sadarboties ar Krievijā izveidoto Antidopinga komisiju, aģentūrai "R-Sport" paziņoja divkārtējais olimpiskais čempions Vjačeslavs Fetisovs.

Fetisovs, kurš agrāk strādāja WADA komisijas sastāvā, tagad ir Vitālija Smirnova vadītās komisijas loceklis, kas tika izveidota pēc Krievijas prezidenta ierosinājuma. Tajā strādā arī citi slaveni sportisti un sabiedriskie darbinieki.

Символика Олимпийских игр в Рио - Sputnik Latvija
Vrubļevskis uzskata par taisnīgu lēmumu neatstādināt Krievijas izlasi
Fetisovs pavēstīja, ka WADA atbalsta komisijas izveidi un viņa darbu šīs komisijas sastāvā.

"Viņi uzskata, ka beidzot viņiem būs, ar ko sadarboties," — viņš teica telefonsarunā ar "R-Sport".

Slavenais hokejists uzsvēra, ka ir gatavs "pielietot savas zināšanas, kontaktus un pieredzi, lai Krievija iekarotu cieņu pasaules sporta kopienā."

Viņš pastāstīja, ka saņēmis lielu skaitu īsziņu no WADA, kad publicēta informācija par komisijas sastāvu. "Viņi uzskata, ka tas bijis ļoti gudrs lēmums, un ir gatavi sadarboties, lai kopīgiem spēkiem Krievija varētu atgūt cieņu sporta pasaulē," — noslēgumā piebilda Fetisovs.

 

Ziņu lente
0