Deputāts uzskata par bezjēdzīgiem mēģinājumus atainot Krieviju kā agresoru

© Sputnik / Maksim Blinov / Pāriet pie mediju bankasЗаместитель председателя Государственной Думы РФ Сергей Железняк
Заместитель председателя Государственной Думы РФ Сергей Железняк - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievija arī turpmāk būs stabilitātes, miera un kultūras centrs, uzskata Krievijas Valsts Domes vicespīkers Sergejs Žeļezņaks.

RĪGA, 13. jūnijs — Sputnik. Krievijas pretinieki cenšas to atainot kā agresoru, taču valsts politika liecina par pretējo, norāda Valsts Domes vicespīkers Sergejs Žeļezņaks ("Vienotā Krievija"), vēsta RIA Novosti.

Флаги России и США - Sputnik Latvija
Obamas padomniece: ASV jāsadarbojas ar Krieviju, neraugoties uz grūtībām

"Krievi vienmēr ir gatavi dialogam un ciena citu tautu tradīcijas. Lai kā necentos mūsu pretinieki tēlot Krieviju kā agresoru, mūsu valsts politika liecina par pretējo. Mūsu Tēvija sargā mieru, sniedz humanitāro palīdzību, glābj cilvēkus no kariem, posta un bada," — politiķis atgādināja žurnālistiem.

Viņš uzsvēra, ka arī nākotnē Krievija būs stabilitātes, miera un kultūras centrs.

"Mēs vienmēr sargāsim savu suverenitāti un neatkarību, aizstāvēsim mūsu pilsoņu tiesības un lielās krievu pasaules brīvību," — piebilda Žeļezņaks.

Krievijas diena ir viens no jaunākajiem valsts svētkiem. 1990. gada 12. jūnijā pirmais KPFSR Tautas deputātu kongress pieņēma Deklarāciju par Krievijas valsts suverenitāti. Oficiālais nosaukums – Krievijas diena – tika apstiprināts tikai 2002. gadā.

Ziņu lente
0