Īpašo uzdevumu vienība Maskavā likvidē bankas laupītāju

© Sputnik / Tutov / Pāriet pie mediju bankasЗадержанный преступник
Задержанный преступник - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Trieciena laikā īpašo uzdevumu vienība likvidēja svešinieku ar pistoli un viltotu spridzekli. Trešdien vakarpusē ļaundaris saņēma ķīlā bankas apmeklētājus Maskavas austrumos un plānoja aplaupīt bankas filiāli.

RĪGA, 20. maijs —Sputnik. Īpašo uzdevumu vienības karavīri nošāva vīrieti, kurš uzbruka bankas ofisam Izmailovas rajonā Maskavā. Lēmums tika pieņemts, kad noziedznieks atteicās padoties un radās draudi, ka viņš varētu izmantot spridzekli, kas vēlāk izrādījās viltots.

Полиция в Таллине - Sputnik Latvija
Policijā pastāstīja, kā pie robežas aizturēti autozagļi

Ārkārtas situācija radās Maskavas Kredītu bankas ofisā trešdienas vakarā. Nezināms vīrietis ar ieroci uzbruka bankas nodaļai, sagrāba piecus ķīlniekus un pieprasīja izmaksāt 4,7 miljonus rubļu un 13 tūkstošus eiro. Viņš draudēja, ka pretējā gadījumā ēka tiks uzspridzināta. Pēc pārrunām ķīlnieki tika atbrīvoti, un īpašo uzdevumu vienība devās triecienā, kura rezultātā noziedznieks tika likvidēts.

Izmeklēšanas komitejas pārstāvji informēja, ka sakarā ar ķīlnieku sagrābšanu ierosināta krimināllieta. Noziedznieka personība un motīvi tiek noskaidroti.

Ziņu lente
0