Publicists: Latviju sagrābuši noziedznieki, tauta tās acīs ir nafta

© Foto : BaltNews.lvЛато Лапса
Лато Лапса - Sputnik Latvija, 1920, 20.02.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Lato Lapsa uzskata, ka pēc ierēdņu vakcinācijas pat naivākajiem Latvijas iedzīvotājiem izgaisušas pēdējās ilūzijas par Latvijas valsti un tās varu pašreizējā formā.

RĪGA, 20. februāris — Sputnik. Latvijas svarīgo personu vakcinācija ir parādījusi, ka "valsti ir pārņēmusi noziedzīga grupa", kurai iedzīvotāji ir "vienkārši nafta un nekas vairāk", "dabas resurss, kura vienīgā funkcija ir – tikt izmantotam savu saimnieku labsajūtai". Šādu viedokli paudis publicists Lato Lapsa portālā Pietiek.  

Lapsa konstatēja, ka visi, kas pašlaik atrodas Latvijas vadošajos amatos – no "visas tautas prezidenta" līdz indivīdiem Saeimas komisiju vadībā un tiem, kas atbilstoši ieņemamajiem amatiem it kā atbild par labklājības, iekšlietu, veselības, reģionālās attīstības un vēl visādām valstiski nozīmīgām sfērām, ir pārliecinoši pierādījuši, ka uz "Titānika" viņi pirmie mestos uz glābšanas laivām, izšķaidot pa labi un pa kreisi večukus, sievietes un mazus bērnus.

Пресс-конференция мэра Вентспилса Айварса Лембергса - Sputnik Latvija, 1920, 10.02.2021
Politika
Lato Lapsa: mums tagad noderētu Šķēle vai Lembergs premjera krēslā

"Aizvadītās nedēļas notikumi nerada ne mazākās šaubas par to, ar kādiem saukļiem šie "valstiskās nepārtrauktības" nesēji muktu prom brīdī, kad valstij draudētu reālas briesmas, nerēķinoties ne ar vienu "parasto cilvēku", kas pagadītos pa kājām vai zem riteņiem, par "atbildības sfērām" nemaz nerunājot," uzskata Lapsa.

Publicists nav nekādās augstās domās par cilvēkiem, kuri pakampuši "vakcīnu pirms bērnudārzu audzinātājām, skolotājām un pansionātu večukiem, kurus kovids vienkārši pļautin pļauj, vairāk būtu pelnījis divdesmit astoņus gadus vecs ministrelis, Saeimas komisijas vadonis un miljonāra dēlēns – pseidozemessargs vai persona, kura ieņem labklājības ministra amatu un kurai pašlaik jau vajadzētu būt aiz restēm saistībā ar desmitu desmitiem pansionātu večuku nāvju".

Lapsa uzsvēra, ka nevienam no VIP-vakcinētajiem “pat prātā neienāca no savas vakcīnas atteikties par labu cilvēkiem no riska grupām un ar savu piemēru aicināt uz godprātīgu rīcību arī citus".

"Nez vai jums, "parastie cilvēki", vajadzētu būt palikušām vēl jebkādām ilūzijām par to, kas jūs esat šai valstij un kas šī valsts ir jums. Šī vairs nav jūsu valsts, Šo valsti ir pārņēmusi noziedzīga grupa, kurai ne pārāk daudzo labumu knapi pietiek pašai. Nu, bet jūs – jūs tai esat vienkārši nafta un nekas vairāk. Dabas resurss, kura vienīgā funkcija ir – tikt izmantotam savu saimnieku labsajūtai," noslēgumā piezīmēja Lapsa.

Ziņu lente
0