Policija nemedīs frizierus un manikīra meistarus: Rīgai nav resursu

© Sputnik / Sergey MelkonovМеждународная выставка Baltic beauty
Международная выставка Baltic beauty - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Frizieri un nagu servisa speciālisti, kas nogāja pagrīdē, var izelpot — policijā paziņoja, ka tai neesot pietiekamu resursu, lai visus noķertu.

RĪGA, 25. janvāris — Sputnik. Rīgas pašvaldības policijas (RPP) preses sekretārs Toms Sadovskis paziņoja, ka kārtības sargiem nav pietiekami daudz resursu, lai kontrolētu, vai skaistumkopšanas nozares speciālisti ievēro liegumu strādāt, ziņo Rus.tvnet.lv.

Sadovskis atzīmēja, ka policisti turpina kontrolēt, vai skaistumkopšanas saloni strādā, bet speciāli netiek apkopota informācija par to, cik salonu īpašnieki kopš decembra ir sodīti par ierobežojumu pārkāpšanu.

Начальник Рижской муниципальной полиции Юрис Лукасс - Sputnik Latvija
Vai drīkst iziet uzpīpēt pie mājas: policijas šefs stāsta par "komandanta stundu"

Taču, lai kontrolētu pagrīdes kosmetologus, frizierus un manikīra speciālistus, policistiem trūkst resursu. Ja vien modrie kaimiņi pasūdzēsies, ka kāds viņu mājā neievēro ierobežojumus.

Tāpat Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā paskaidroja, ka šādās situācijas kontroli policija var lielākoties īstenot, balstoties uz iedzīvotāju saņemto informāciju par iespējamiem pārkāpumiem.

Policistiem nav plānu speciāli veikt pārbaudes dzīvojamās mājās.

Atgādinām, ka kopš 2020. gada 21. decembra līdz 2021. gada 7. februārim, saskaņā ar valdības ieviestajiem ierobežojumiem Covid-19 izplatības apturēšanai, Latvijā ir aizliegti skaistumkopšanas industrijas pakalpojumi.

Ziņu lente
0