"Komandanta stundas" trešās dienas rezultāti: bijis uzbrukums policijai

© Valsts policijaПолиция Латвии
Полиция Латвии - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Aizvadītajā diennaktī noteikumu pārkāpējiem vidējais piespriestais sods sasniedzis 50 eiro. policija atgādināja, ka privātu pasākumu organizēšana un apmekēšana ir aizliegta.

RĪGA, 3. janvāris - Sputnik. Vakar Latvijā reģistrēti 79 ar komandanta stundas neievērošanu saistīti incidenti, stāsta Bb.lv, atsaucoties uz Valsts policiju. 58 gadījumos piespriests sods. Lielākā daļa pārkāpēju bija alkohola reibuma stāvoklī, gandrīz visi apgalvoja, ka bijuši ballītē un zaudējuši laika izjūtu.

Šī iemesla dēļ policija atgādināja, ka privāru pasākumu apmeklēšana un rīkošana ir aizliegta.

Первый снег в Риге - Sputnik Latvija
Padomājiet, pirms pārkāpt "komandantstundu": visur Rīgā ir uzstādītas kameras

Jāpiebilst, ka Pārdaugavā viena no cilvēku grupām, atrodoties uz ielas pēc pl. 22:00, izrādīja agresiju. Viens no kompānijas locekļiem uzbruka un iesita pa seju policistam. Šajā gadījumā līdztekus naudas sodam par komandanta stundas neievērošanu 47 gadus vecais vīrietis tika aizturēts un nodots Valsts policijai, lai ierosinātu krimināllietu par uzbrukumu policijas darbiniekam.

Aizvakar vakarā gadījās pārkāpējs, kurš nolēma iziet pastaigā, lai pārbaudītu, vai saņems sodu. Tā kā vīrietis tādu "eksperimentu" sarīkoja jau otru reizi, viņam piespriests naudas sods 100 eiro apmērā.

Savukārt 1. janvāra vakarā aptuveni 21:00 Rīgas pašvaldības policijas darbinieki Ķengaragā aizturēja 24 gadus vecu iereibušu autovadītāju – alkohola saturs viņa asinīs saturēja 2,8 promiles. Mazliet vēlāk noskaidrojās, ka jaunais cilvēks ne tikai vadījis automašīnu alkohola reibumā, bet arī izraisījis CSNg ar vairākām citām automašīnām.

Ziņu lente
0