Bojāgājuši dzīvnieki, desmitiem cilvēku bez darba: ugunsgrēka sekas veikalā Depo

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pēc ugunsgrēka no Depo veikala Rēzeknē palikušas tikai gruvešu kaudzes: ugunsgrēkā gāja bojā dzīvnieki, kuri atradās zoo nodaļā, desmitiem darbinieku zaudēja darbu.

RĪGA, 13. decembris - Sputnik. Sestdien, 12. decembrī, kļuva zināms, ka Rēzeknē deg būvniecības preču veikals Depo. Ugunsdzēsēji mēģināja lokalizēt uguni kopš nakts, kad tika saņemts izsaukums, taču veikals nodega pilnībā.

Latvijas Radio Ziņu Twitter publicētājā video ierakstā redzams, ka no veikala praktiski nekas nav palicis. Jumts un sienas sabruka, faktiski ēka pārvērtusies gruvešu kaudzē.

​Kā vēsta Mixnews.lv, pēc SIA Depo DIY pārstāvja Matīsa Rutksa vārdiem, veikals bija apdrošināts un tagad tiek vērtēts zaudējumu apjoms. Darbinieki, kuri strādā veikalā, piedalās ugunsgrēka seku novēršanā.

Notikušā dēļ bez darba palikuši 93 cilvēki. Viņi ir ieinteresēti, lai veikals būtu atjaunots pēc iespējas ātrāk.

Rutks sola, ka SIA Depo DIY meklēs risinājumu, kā kopā pārdzīvot šo nelaimi.

Tāpat ugunsgrēkā bojā gāja dzīvnieki no zoo nodaļas. Kad ugunsdzēsēji ierādās notikuma vietā, vairs nebija iespējams iekļūt ēkā, lai glābtu dzīvniekus. Glābēji sāka dzēst no zoo nodaļas puses, bet diemžēl neveiksmīgi.

​VUGD Latgales reģiona brigādes komandiera vietnieks Valdis Straume pastāstīja, ka Depo ēkai līdzīgas konstrukcijas sabrūk 15 minūšu laikā pēc aizdegšanās. Tāpēc dzēšanas darbi iekšā notika līdz 15 minūtēm, pēc tam bija redzams, ka sāk krist jumts.

Iepriekš ziņots, ka uzņēmumā ir izveidota darba grupa, kas piedalās ugunsgrēka seku novēršanā. Turklāt ugunsgrēka iemeslus tagad izmeklē policija - par notikušo tika uzsākts kriminālprocess.

Ziņu lente
0