Latvijā viesnīcām gatavo valsts pasūtījumu, lai izolētu cilvēkus ar Covid-19

© Sputnik / Михаил Мокрушин / Pāriet pie mediju bankasИнтерьер номера гостиничного комплекса, архивное фото
Интерьер номера гостиничного комплекса, архивное фото - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ar koronavīrusu inficētos jāizolē no citiem mājsaimniecības locekļiem, ja viņus izmitina viesnīcās, tas palīdzēs glābt šo biznesu: deputāts Eglītis sola viesnīcām valsts pasūtījumu.

RĪGA, 3. decembris – Sputnik. Šonedēļ tiek gatavots valsts pasūtījums viesnīcām, lai tās palīdzētu nodrošināt pašizolāciju ar koronavīrusu inficētajiem, paziņoja Twitter Latvijas Saeimas deputāts Gatis Eglītis (Jaunā konservatīvā partija).

Pasūtījuma nepieciešamību Eglītis izskaidroja ar to, ka inficētie, izolējoties mājās, inficē citus mājsaimniecības locekļus, daži no kuriem nokļūst slimnīcā.

​Otra pozitīva lieta, neskaitot iespēju pilnībā izolēt inficētos, pēc Eglīša domām, ir darba esamība viesnīcām, to pavāriem, jeb iespēja "pārziemot".

Vakar tika ziņots par 690 jauniem Covid-19 gadījumiem un 14 mirušajiem. Tas līdz šim bijis lielākais letālo gadījumu skaits diennaktī.

Saskaņā ar Nacionālā veselības dienesta vakardienas datiem, tika stacionēti 76 cilvēki ar Covid-19, savukārt stacionāros kopumā ārstējās 516 pacienti, no kuriem 46 bija smaga slimība gaita.

Ziņu lente
0