Valsts policija rīkos "pretkovida" reidus: par pārkāpumiem lūdz ziņot pa tālruni 110

© Valsts policijaПолиция Латвии
Полиция Латвии - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Valsts policijā grasās pārbaudīt atsevišķu Covid-19 izplatības novēršanas pasākumu ievērošanu, kurus paredz ārkārtējās situācijas režīms Latvijā.

RĪGA, 8. novembris – Sputnik. Valsts policijas preses dienestā paziņoja, ka tiek gatavotas pārbaudes ārkārtējās situācijas režīma laikā Latvijā, raksta Lsm.lv. Tiek ziņots, ka policija pārbaudīs atsevišķu ierobežojumu ievērošanu.

Tāpat Valsts policija atgādina, ka pirms ierašanās Latvijā ir nepieciešams aizpildīt elektronisko anketu portālā covidpass.lv.

Atgādināsim, ka no 9. novembra līdz 6. decembrim Latvijā būs spēkā ārkārtējās situācijas režīms. Par epidemioloģiskās drošības noteikumu pārkāpumiem ārkārtējās situācijas apstākļos, saskaņā ar spēkā esošo likumdošanu, ir paredzēti naudas sodi: privātpersonām – no 10 līdz 2000 eiro, juridiskajām personām – no 140 līdz 5000 eiro.

Valsts policija orientēsies pēc viņu rīcībā nonākošās informācijas par pārkāpumiem, kā arī patstāvīgi veiks atsevišķus kontroles pasākumus. Katrs gadījums tiks skatīts individuāli, uzsvēra Valsts policijas preses dienestā.

Visus, kas saskaras ar ierobežojošo pasākumu neievērošanu, lūdz ziņot par šiem gadījumiem pa tālruni 110.

Ziņu lente
0