Rupji ierobežojumu pārkāpumi Rīgā: pa ielām staigā pliki vīrieši un šokē pilsētniekus

© Sputnik / Sergey MelkonovЗолотая осень на рижских улицах
Золотая осень на рижских улицах - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Rīgas iedzīvotāji sākuši manīt pilsētas ielās pilnībā kailus vīriešus, kuri mierīgi dodas savās ikdienas gaitās vai braukā ar velosipēdiem. Pilsētas iedzīvotāji lauž galvu par to, kāds ir šīs parādības iemesls.

RĪGA, 30. oktobris – Sputnik. Rīgas centrā, Vienības gatvē, pie Autoostas un Ķengaragā rīdzinieku fotokameras piefiksējušas vīriešus, kuru uzvedību, maigi izsakoties, var nosaukt par provokatīvu.

Nepietiek ar to, ka šie vīrieši ir absolūti kaili, viņi vēl arī staigā un braukā ar velosipēdiem bez maskām un cimdiem laikā, kad valstī plosās Covid-19. Tikmēr Saeima jau ir nobalsojusi par naudas soda ieviešanu par sejas aizsargmaskas nelietošanu – tagad šāds pārkāpums izmaksās 50 eiro.

Sociālo tīklu lietotāji metās publicēt aizdomīgo pliko vīriešu fotogrāfijas, papildinot attēlus ar ironiskiem aprakstiem.

"Rīga. Šodien. Bet jūs sakāt "rudens, kļuvis aukstāks"," atzīmēja viena no Facebook lietotājām, publicējot kaila velosipēdista foto ar mugursomu.

"Rīgā slikti tiek ievērots masku un cimdu režīms – paskatieties, velosipēdists bez Maskas un Cimdiem!" asprātīgi atzīmēja vēl viena lietotāja.

"Maskas, sakiet? Lūdzu! Vēl pāris mēnešus G-OVID ierobežojumu un sastādīšu viņiem kompāniju," atzīmēja cits lietotājs.

Interesanti, ka viens no pārgalvīgajiem ekshibicionistiem parādījās tieši pie policijas iecirkņa Ķengaragā, Aviācijas ielā 15. Tur viņu arī pamanīja kārtības sargi, kurus viņš braši sagaidīja.

Policisti cimdos un maskās paņēma kailo vīrieti aiz rokām un aizveda uz iecirkni.

Ziņu lente
0