Lāpu gājiens notiks, neraugoties uz aizliegumu? Nacionālisti sadumpojās pret Covid-19

© Sputnik / Sergey MelkonovУчастники факельного шествия в честь Дня независимости Латвии
Участники факельного шествия в честь Дня независимости Латвии - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Lēmumu par 11. novembra lāpu gājiena atcelšanu Nacionālā apvienība sadzirdēja, taču neuztvēra kā norādi izpildīšanai. Nacionālās apvienības līderis Raivis Dzintars aicina pielāgoties un ieziet ielās.

RĪGA, 16. oktobris – Sputnik. Pieaugušā Covid-19 inficēšanās gadījumu skaita Latvijā dēļ Aizsardzības ministrija pieņēma lēmumu nerīkot šogad militārās parādes. Turklāt tika nolemts atcelt tradicionālo lāpu gājienu par godu uzvaras par Bermonta karaspēku 101. gadadienai, vēsta Mixnews.lv.

Taču Nacionālā apvienība viltīgi nolēma apiet šos ierobežojumus un aicināja Latvijas iedzīvotājus, lai gan ar piesardzību, taču iziet ielās ar lāpām 18. novembrī.

Nacionālās apvienības līderis Raivis Dzintars savā Facebook lapā uzrakstīja, ka apstākļi Covid-19 pandēmijas dēļ šobrīd, protams, ir sarežģīti. Taču tas nedrīkst traucēt ievērot tradīciju.

Tiesa, kā norāda Dzintars, nāksies pielāgoties ierobežojumiem. Tādēļ viņš palūdza visus, kas plāno piedalīties lāpu gājienā, iesniegt pieteikumu. Tāpat Nacionālās apvienības līderis  norādīja, ka, iespējams, nāksies nomainīt ierasto gājiena vietu un ievērot epidemiologu noteikumus.

"Kopā mums izdosies, bet tas prasa savlaicīgu dalībnieku apzināšanu un gatavību strauji katru informēt par izmaiņām," norādīts politiķa paziņojumā.

Ziņu lente
0