Vai tiks pastiprināti karantīnas ierobežojumi Latvijā? Kariņš sasauca ārkārtas sēdi

© Photo Valsts KancelejaПремьер-министр Латвии Кришьянис Кариньш
Премьер-министр Латвии Кришьянис Кариньш - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pastāv iespēja, ka jau rīt, 5. oktobrī, Latvijā tiks ieviesti stingrāki ierobežojumi, lai novērstu Covid-19 izplatību.

RĪGA, 4. oktobris – Sputnik. Latvijas ministru prezidents Krišjānis Kariņš savā Twitter mikroblogā uzrakstīja, ka pirmdien, 5. oktobrī, plkst. 12:00, notiks valdības ārkārtas sēde, kurā tika izskatīta nepieciešamība ieviest stingrākus ierobežojumus koronavīrusa izplatības novēršanai.

"Pirmdien, plkst. 12:00, esmu sasaucis ārkārtas valdības sēdi, lai uzklausītu ekspertu ziņojumu par aktuālo situāciju saistībā ar Covid-19 izplatību un lemtu par nepieciešamajiem piesardzības pasākumiem vīrusa izplatības ierobežošanai," uzrakstīja ministru prezidents.

​Latvijas veselības ministre Ilze Viņķele iepriekš brīdināja, ka, iespējams, tuvākajā laikā Latvijā atkal būs nepieciešams lietot sejas aizsargmaskas, tiks pārskatīts pieļaujamais cilvēku skaits pasākumos, ieviesti ierobežojumi sabiedriskās ēdināšanas iestādēm un kā pēdējais solis atgriezīs tālmācības skolās.

Atgādināsim, ka vakar Latvijas Slimību profilakses un kontroles centrs ziņoja, ka diennakts laikā tika veikti 2544 Covid-19 testi un atklāti 67 jauni inficēšanās gadījumi.

Ziņu lente
0