"Veiksmes stāsts": rīdziniekus šokē kārtējais lietotu apģērbu veikals

© Sputnik / Евгений Одиноков / Pāriet pie mediju bankasАрхивное фото: вешалки для одежды
Архивное фото: вешалки для одежды  - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sociālo tīklu apmeklētāji vētraino atsaucās uz jauna lietotu apģērbu veikala atklāšanu Rīgā – tagad nelielā laukumā galvaspilsētas centrā ir veseli četri "humpalu" veikali.

RĪGA, 1. oktobris — Sputnik. Rīgas centrā durvis vēris kārtējais lietotu apģērbu veikals. Ar krāsainiem baloniem un ielūgumu iegādāties apģērbus visai ģimenei. Tomēr jaunais veikals, šķiet, nav iepriecinājis gluži visus rīdziniekus.

Izrādās, jaunais veikals parādījies burtiski dažu metru attālumā no cita lietoto apģērbu veikala, kas sācis darbu tikai pirms mēneša. Sociālo tīklu lasītājus šāda likumsakarība uzvedina uz drūmām domām.

"Vēl viens. Barona ielu aizpilda humpalu veikali," konstatēja Nepareizais.

​"Un pēc iepirkšanās, visa ģimene turpat blakus var pāēst veselīgas svētku pusdienas," ar izsmieklu piebilda Vito Vilks. Domājams, tas ir mājiens par ēstuvi Hesburger.

​"Posmā starp Blaumaņa un Stabu ielām tagad ir vismaz 4 humpalas. Veiksmes stāsts," ironiski konstatēja Ivans Novikovs.

​Sašutis ir arī Nacionālās apvienības nacionālā radikālisma veterāns, Saeimas deputāts Aleksandrs Kiršteins.

"Baltijas "metropoli" piesārņo ne tikai smagie baļķu vedēji uz galvenās ielas, bet arī tekstilatkritumi no vecajām ES valstīm," politiķis komentēja ziņu par kārtējā lietoto apģērbu veikala atklāšanu.

​"Humpalas Rīgas sirdī ir Latvijas veiksmes stāsta precīzs simbols," nežēlīgi atzīmēja Latvijas motociklistu klubs "Dieva Suņi".

​"Tas brīdis, kad veiksmes stāsta reģionu pilsētu sirdis simboliski iesoļo galvaspilsētā..." uzskata Andris Pauls-Pāvuls.

Protams, daži meklē arī sazvērestības.

​"Nosapņoju, ka second hand apģērbu veikalu masveida atvēršana pilsētas centrā ir izsmalcināts hibrīdkara paveids, lai ieprogrammētu cilvēkos "viss ir slikti un labāk nebūs"," pastāstīja Jānis Butkēvičs.

​Atgādināsim, ka pirms mēneša Rīgā divstāvu ēkā Kr. Balrona ielā, kur reiz bija visā pasaulē pazīstamā zīmola "United Colors Of Benetton" veikals, parādījusies lietotu apģērbu tirgotava.

Toreiz rīdzinieku domas dalījās – vieni apgalvoja, ka galvaspilsēta vienkārši ir modīgās filozofijas Zero Waste trendā, citi uzskata, ka tauta kļūst aizvien nabadzīgāka.

Ziņu lente
0