"Parādiet, kā vadīt pilsētu!" Ušakovs pateicās rīdziniekiem un iedzēla jaunajai varai

© Sputnik / Sergey MelkonovНил Ушаков на конгрессе партии "Согласие"
Нил Ушаков на конгрессе партии Согласие - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Rīgas bijušais mērs Nils Ušakovs, kura partija piekāpusies un ieņēmusi otro vietu Rīgas domes vēlēšanās, pateicās vēlētājiem un "iesvieda akmentiņu" uzvarētāju dārziņā.

RĪGA, 31. augusts — Sputnik. Rīgas bijušais mērs, tagadējais Eiropas Parlamenta deputāts Nils Ušakovs savā lapā Facebook uzrunāja "Saskaņas" vēlētājus, kuru vidu daudzi nepiedalījās vēlešanās, jo sarakstos nebija viņa kandidatūras. Tāpat politiķis izteica dažu labu dzēlību jaunizceptajai Rīgas vadībai.

Rīgas bijušais mērs apsolīja, ka "Saskaņa" ar darbiem pateiksies par katru balsi, kas atdota partijai vēlēšanās un atnesusi nepieciešamos mandātus.

Pie tam Ušakovs konstatēja, ka saprot vilšanos, ko daudziem rīdziniekiem sagādāja viņa kandidatūras trūkums sarakstos.

"Mēs esam jums parādā. Mēs jums pierādīsim, ka ir pāragri vilties galīgi," apsolīja Ušakovs.

EP deputāts atzīmēja, ka "Saskaņu" domē pārstāvēs otra lielākā frakcija. Tomēr, pēc viņa vārdiem, "dažkārt lielākam ātrumam un labākai reakcijai nākas nomest svaru."

Tāpat Ušakovs teica dažus ceļavārdus jaunajai koalīcijai, kas pārņems varu pilsētā, un pie tam nepiemirsa iedzelt "iebrucējiem".

"Jaunajai koalīcijai, kas tagad plāno vadīt pilsētu, gribu novēlēt izpildīt rīdziniekiem dotos solījumus. To bija daudz, taču jūs esat ievēlēti uz 5 gadiem, jums ir visas iespējas iegūt valdības atbalstu. Parādiet, kā pārvaldīt pilsētu!" ieteica Ušakovs.

Rīdziniekiem viņš novēlēja, "lai neatkarīgi no partijām, koalīcijām un vēlēšanām pilsēta kļūtu skaistāka, un pilsētnieki tajā justos komfortabli un dzīvotu labi!"

Atgādināsim, ka "Saskaņa" Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās 29. augustā saņēma 16,89% vēlētāju balsu, piekāpjoties partiju apvienībai "Attīstībai/Par!" un "Progresīvie", ko atbalstījuši 26,16% balsstiesīgo rīdzinieku.

Ziņu lente
0