Latvijā jauns Covid-19 uzliesmojums: atklāti 13 jauni inficēšanās gadījumi

© Sputnik / Evgeny Odinokov / Pāriet pie mediju bankasСотрудник медицинской службы аэропорта Шереметьево проводит экспресс-тестирование на COVID-19 для пассажиров системой EMG
Сотрудник медицинской службы аэропорта Шереметьево проводит экспресс-тестирование на COVID-19 для пассажиров системой EMG - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pēc salīdzinoši klusā laika Latvijā atkal atklāti vairāk nekā 10 koronavīrusa inficēšanās gadījumu: SPKC jau noteikuši, kā Covid-19 izplatījies šoreiz.

RĪGA, 26. jūlijs – Sputnik. Saskaņā ar Latvijas Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) datiem, aizritējušajā diennaktī valstī tika veikti 1345 koronavīrusa izmeklējumi un atklāti 13 jauni inficēšanās gadījumi.

SPKC jau noskaidrojuši, ka pieci inficētie ieradās no ārzemēm. Savukārt septiņi kontaktējuši ar inficētajiem. Informācija par vēl vienu inficēto tiek precizēta.

Slimnīcā pēdējo 24 stundu laikā nav nonācis neviens inficētais ar Covid-19.

Pašlaik Latvijas stacionāros ārstējas divi ar koronavīrusu inficētie pacienti. Abiem ir vidēji smaga slimības gaita.

Visā pandēmijas laikā Latvijā ir veikti 191 070 izmeklējumi. Tika atklāti 1219 inficētie, no kuriem 1045 cilvēki ar koronavīrusa diagnozi izveseļojās. No slimnīcām tika izrakstīti 190 pacienti ar koronavīrusa diagnozi, 31 cilvēks nomira.

Ziņu lente
0