Latvijā diennakts laikā nav reģistrēts neviens jauns Covid-19 gadījums

© Sputnik / Алексей Майшев / Pāriet pie mediju bankasМедик в красной зоне госпиталя COVID-19
Медик в красной зоне госпиталя COVID-19 - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Aizritējušajā diennaktī neviens Latvijas iedzīvotājs nav nonācis slimnīcā ar Covid-19 diagnozi un neviens nav saņēmis pozitīvu testa rezultātu.

RĪGA, 1. jūnijs – Sputnik. Aizritējušajā diennaktī Latvijā nav atklāts neviens Covid-19 inficēšanās gadījums, vēsta Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC).

Aizritējušajā diennaktī slimnīcā nav nokļuvis neviens pacients ar Covid-19.

Kopumā aizritējušajā diennaktī tika veikti 652 testi. Kopš vīrusa izplatības sākuma Latvijā ir veikti 109 723 Covid-19 testi. Kopā valstī infekcija tika diagnosticēta 1066 cilvēkiem. No slimības izārstējušies 745 cilvēki, miruši 24.

Šobrīd stacionāros ārstējas 18 pacienti: 15 no viņiem ir vidēji smaguma slimības gaita, 3 slimības gaita ir smaga. No stacionāriem izrakstīti 155 pacienti.

Vakar SPKC paziņoja, ka Covid-19 informatīvais tālrunis pārtrauc darbu brīvdienās, kā arī saīsina darba laiku par divām stundām darbadienās.

Saskaņā ar SPKC mājaslapas interaktīvās kartes datiem, vislielākais saslimušo skaits ir Rīgā – 554 cilvēki, visvairāk inficēto uz vienu iedzīvotāju ir Priekuļu novadā, vismazāk – Daugavpilī.

Ziņu lente
0